Redactia.ro
Home » TV » Decizie radicală la Pro TV! Vocea României, scoasă din grila de programe

Decizie radicală la Pro TV! Vocea României, scoasă din grila de programe

vocea romaniei

Emisiunea Vocea României este scoasă din grila de programe PRO TV. Cel mai urmărit show de muzică din televiziune trebuia să înceapă în această toamnă, din septembrie.

Din păcate, pandemia de coronavirus a dat planurile PRO TV-ului peste cap. Emisiunea nu va mai fi difuzată din cauza faptului că nu s-au putut orgnaniza preselecțiile pentru noul sezon.

De obicei , preselecțiile se organizau primăvara. Toți tinerii și adulții, indiferent de vârstă și ocupație, erau așteptați să-și demonstreze calitățile vocale în cadrul preselecțiilor Vocea României! Urmau apoi audițiile pe nevăzute, care aveau loc vara, unde cei care treceau de preselecții trebuiau să convingă cei patru jurați – Smiley, Irina Rimes, Tudor Chirilă și Horia Brenciu – că merită un loc în echipa lor.

După audiții aveau loc confruntările și spectacolele live. O altă subetapă — a knockouturilor — a fost folosită doar în sezoanele 6 și 8 și a avut loc după confruntări.

Vocea României ar urma să revină toamna viitoare, dacă situația va permite, binențeles, acest lucru. Este pentru prima oară când PRO TV este nevoit să scoată din grila de programe un show de televiziune atât de important.

Vocea României a avut premiera pe 27 septembrie 2011. Sezonul din acest an urma să fie unul aniversar. Anul acesta se împlineau 10 ani de Vocea României. Până în momentul actual, au fost desemnați nouă câștigători la Vocea României: Ștefan Stan, Julie Mayaya, Mihai Chițu, Tiberiu Albu, Cristina Bălan, Teodora Buciu, Ana Munteanu, Bogdan Ioan și Dragoș Moldovan.

Concurent la Vocea României, câștigător la Românii au talent

Emisiunea „Românii au talent” a trebuit să-și schimbe formatul pe parcurs din cauza pandemiei. Astfel că nu au mai avut loc seminifinalele live. A avut loc, în schimb, marea finală, numită sugestiv „Finala de acasă”. „Românii au talent“ s-a încheiat vinerea trecută (29 mai) cu victoria mecanicului auto Radu Palaniţă, de 40 de ani, primul Golden Buzz dat de Florin Călinescu.

Radu Palaniţă a urcat anul trecut pe scena de la Vocea, unde a interpretat piesa „Home“, din repertoriul artistului Michael Buble. Tudor Chirilă, Smiley, Irina Rimes şi Horia Brenciu nu au fost însă convinşi de interpretarea lui.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: