Redactia.ro
Home » Monden » Cine este și cum arată iubita lui Damian Drăghici. Artistul se află la cea de-a treia căsătorie

Cine este și cum arată iubita lui Damian Drăghici. Artistul se află la cea de-a treia căsătorie

GALERIE FOTO (8) Cine este și cum arată iubita lui Damian Drăghici. Artistul se află la cea de-a treia căsătorie

Cine este și cum arată iubita lui Damian Drăghici. Artistul se află la cea de-a treia căsătorie și a devenit tată pentru a doua oară.

Cine este și cum arată iubita lui Damian Drăghici

Damian Drăghici, în vârstă de 51 ani, este unul dintre cei mai apreciați interpreți români, care a cântat pe scenele mari ale lumii. Acesta este artistul care cântă la mai multe instrumente muzicale, însă naiul este cel care l-a consacrat pe plan internațional.

Pe plan personal, artistul se află la cea de-a treia căsătorie cu frumoasa Cristina Stroe, mai tânără cu 21 de ani. Invitat la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Aproximativ discuții”, cu Gojira, Damian Drăghici a vorbit deschis despre fostele sale relații, dar și despre cea care îi este alături acum: „când am divorțat de fosta mea soție, acum trei ani, plecasem în lenjerie (…). Am luat-o de la zero cu Cristina. A durat câteva săptămâni, aveam nevoie de o schimbare în viața mea. S-a mai întâmplat o dată la 27 de ani, apoi la 34”, a povestit artistul.

Cristina este atât parteneră de viață cât și de scenă

Cristina Stroe va împlini curând 30 de ani. A devenit cunoscută în 2016, în urma participării la emisiunea „Vocea României” cu piesa Aurei Urziceanu „Dor de viață”. Ea a făcut parte și dintr-o trupă, unde l-a cunoscut pe artist și cu care a colaborat în mai multe spectacole.

Damian Drăghici și Cristina s-au logodit acum trei ani. Artistul și-a cerut iubita de soție în direct, în timpul matinalului „Vorbește lumea” de la Pro tv. Tânăra a fost luată prin surprindere și nu a știut cum să reacționeze, însă a mărturisit ulterior, printr-o postare de Facebook, că se simte iubită și fericită alături de „bărbatul de lângă ea”.

Artistul și soția lui au devenit părinții unui băiețel perfect sănătos la începutul anului 2019. Damian Drăghici mai are o fiică, Nikolina Drăghici, din prima căsnicie cu o grecoaică, art designer. La 27 de ani, după primul divorț, pleacă în SUA, acolo unde a întâlnit-o pe artista de origine americană, Jennifer Crestol, cu care a și cântat pe scena din România. S-au despărțit, însă Damian Drăghici și-a refăcut viața alături de notarul Paula Rosenberg, de care divorțează în 2018.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: