Redactia.ro
Home » Monden » Damian Drăghici a renunțat la vicii de dragul fiului său. Rolul de tată l-a schimbat mult

Damian Drăghici a renunțat la vicii de dragul fiului său. Rolul de tată l-a schimbat mult

GALERIE FOTO (3) Damian Drăghici a renunțat la vicii de dragul fiului său. Rolul de tată l-a schimbat mult

Damian Drăghici este cu totul altă persoană de când el și actuala lui soție au un copil. Artistul este într-un moment fericit din viața lui și spune că și-a găsit cu adevărat liniștea. 

Damian Drăghici a renunțat la vicii de dragul fiului său. Rolul de tată l-a schimbat mult

Damian Drăghici este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România. Acesta a avut o viață destul de zbuciumată, trcând deja prin două mariaje eșuate, însă se pare că acum duce cea mai frumoasă perioadă din viața lui. Artistul s-a schimbat complet de când este tată, renunțând chiar și la vicii.

De curând, Damian a dezvăluit în cadrul unei emisiuni TV ce schimbări a ales să facă de dragul fiului său, pentru a se putea bucura cât mai mult de el. Pentru că a devenit părinte la o vârstă destul de înaintată, acesta s-a gândit mai bine la ceea ce își dorește de acum încolo de la viață și a decis să își dedice cea mai mare parte a timpului copilului său. Cunoscutul artist spune că a fost atât de fascinat de venirea pe lume a celui mic, încât cunoaște toate detaliile legate de el.

Damian Drăghici a renunțat la vicii de dragul fiului său. Rolul de tată l-a schimbat mult

”Sunt doi ani și jumătate de când a apărut Andrei, este un miracol în fiecare zi. Nu-mi aduc aminte de nimic de acum 28 de ani, acum văd toate detaliile, de la cum doarme, de la cum mănâncă, la cum spune fiecare cuvânt. Atunci eram disperat după carieră și am pierdut momentele importante, dar acum cu Andrei e altceva”, a povestit cântărețul în cadrul unei emisiuni tv.

Acesta a renunțat la vicii pentru a fi sănătos pentru fiul său

Damian Drăghici a renunțat la unele vicii pentru a fi sănătos și a se putea bucura cât mai mult de copilul său.

”Eu nu beam un șpriț, beam o cisternă înainte să intru pe scenă. S-a făcut o schimbare odată cu venirea copilului pe lume. Vreau o viața sănătoasă, fără mahmureală. A durat ani de zile, eu beam ca să-mi depășesc inhibițiile pe care le aveam pe scenă. Mi-am permis să mă retrag un an de zile și să stau cu copilul”, a mai adăugat bărbatul.

Damian Drăghici a renunțat la vicii de dragul fiului său. Rolul de tată l-a schimbat mult

Damian Drăghici povestește că este topit după micuțul Andrei. Artistul chiar se gândește să îi mai facă o surioară sau un frățior. „Îl iubesc pe Andrei ca pe ochii mei din cap. Eu nu am vrut până acum trei ani să fac copii. Am făcut și vasectomie acum 10 ani, dar a fost reversibilă! Experiența cu Andrei m-a făcut însă să-mi mai doresc copii. Dacă acum 25 de ani eram potent financiar aș fi făcut 20 de copii”, a încheiat cântărețul, în aceeași apariție tv.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: