Redactia.ro
Home » Monden » Uite cât de frumoasă este fiica secretă a lui Damian Drăghici. Cu ce se ocupă tânăra

Uite cât de frumoasă este fiica secretă a lui Damian Drăghici. Cu ce se ocupă tânăra

GALERIE FOTO (2)

Toată lumea îl știe pe Damian Drăghici, dar nu mulți au aflat despre fiica sa Nikolina pe care timp de 20 de ani a ținut-o ascunsă. Cum arată și cu ce se ocupă frumoasa șatenă vă vom spune chiar noi.

Nikolina, fiica secretă a lui Damian Drăghici este de o frumusețe răpitoare

Damian Drăghici a făcut public faptul că mai are o fiică pe nume Nikolina care timp de 20 de ani a trăit alături de mama sa în Grecia. Se pare că artistul și-a dorit să consolideze relația cu fiica sa, deoarece în mare parte din viața ei nu i-a fost alături.

Nikolina este copilul lui Damian Drăghici care a rezultat dintr-o frumoasă poveste de iubire de pe vremea când Damian se afla în Grecia. Era în floarea vârstei când a cunoscut-o pe mama Nikolinei, iar povestea de iubire s-a risipit rapid o dată cu venirea artistului în România.

Frumoasa Nikolina nu a urmat drumul spre industria muzicală ca și tatăl său, ci lucrează în domeniul frumuseții, mai precis este makeup artist. Fiica secretă a lui Damian ar fi venit în România încă din anul 2018 pentru a avea o relație mai apropiată cu tatăl ei.

Cu ce se ocupa Damian Drăghici în Grecia

Cu mulți ani în urmă, Damian Drăghici a povestit despre experiența pe care a avut-o în tinerețe în Grecia. Acesta a dezvăluit că a ajuns până și să cerșească pe străzile Atenei în timp ce le cânta trecătorilor pentru a putea face un ban.

Am vrut să ajung în America, dar nu aveam cum să înot până acolo și am plecat spre Timișoara, de acolo am ajuns în Iugoslavia, și în Iugoslavia am mers pe jos mulți kilometri, iar la un moment dat am ajuns în Grecia. În Grecia am început să cerșesc. De fapt, nu era chiar cerșeală, cântam pe la mese, mă duceam prin cafenele, dar pentru mine, fiind un copil, aveam 18 ani și două luni, era o mare umilință, ceva ce te omoară și îți omoară într-un fel visurile. După care am găsit pe cineva care m-a întrebat dacă vreau să fac asta pentru tot restul vieții și m-a întrebat dacă mai cânt și la altceva. I-am zis că mai cânt și la orgă. M-a dus acasă la el, am cântat puțin la pian și mi-a propus să încep să cânt cu el. M-a angajat ca organist și în câțiva ani am devenit cel mai bun keyboard player din Grecia.„, declara Damian Drăghici mai de mult.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: