Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată logodnica lui Damian Drăghici. Femeia este cu 23 de ani mai tânără decât el

Cum arată logodnica lui Damian Drăghici. Femeia este cu 23 de ani mai tânără decât el

GALERIE FOTO (3) Cum arată logodnica lui Damian Drăghici. Femeia este cu 23 de ani mai tânără decât el

Au apărut imagini rare cu logodnica lui Damian Drăghici! Cei doi s-au plimbat ca doi îndrăgostiți, deși diferența de vârstă este de 23 de ani. 

Cum arată logodnica lui Damian Drăghici. Femeia este cu 23 de ani mai tânără decât el

Damian Drăghici este una dintre cei mai apreciați muzicieni din România, având un talent greu de egalat. Mereu cu bun simț și carismatic, artistul a apărut des în atenția publicului însă nu putem spune același lucru și despre cea care i-a furat inima. Recent, acesta s-a afișat cu logodnica lui, care este cu 23 mai tânără decât el.

Zilele trecute, Damian Drăghici a fost surprins alături de viitoarea lui soție, în timp ce făcea o plimbare relaxantă în București. Reporterii de la cancan.ro au imortalizat câteva momente tandre dintre cei doi. din imagini se paote vedea că cei doi se iubesc foarte mult și au o familie fericită. Îmbrăcați lejer, de vară, cei doi au făcut o plimbare prin parc, simțindu-se bine unul în compania celuilalt.

Cum arată logodnica lui Damian Drăghici. Femeia este cu 23 de ani mai tânără decât el

Artistul nu a scăpat-o din ochi pe viitoarea sa soție, semn că este îndrăgostit până peste cap de ea. Se pare că a treia oară este cu norosc pentru artistul Damian Drăghici. După două căsnicii eșuate, acesta a avut curajul să-și ceară iubita în căsătorie. Iar acest lucru pare să fie chiar la momentul potrivit, căci după o perioadă nu prea roz din viața lui, muzicianul s-a reinventat atât fizici, cât și psihic și se simte mult mai bine.

”Am avut foarte multe dependențe, de tot felul de lucruri, de la băutură, țigări, dulciuri, iarbă. Tot felul de prostii. Acum nu sunt dependent decât de dragostea pentru copilul pentru, pentru soția mea, Cristina, și pentru ceea ce vreau să realizez”, a povestit celebrul cântăreţ.

Cum arată logodnica lui Damian Drăghici. Femeia este cu 23 de ani mai tânără decât el

Viitoarea soția a lui Damian Drăghici a participat la ”Vocea României”

Cristina Stroe, viitoarea soție a lui Damian Drăghici, are 28 de ani și s-a născut în Râmnicu Sărat. Tânăra a devenit cunoscută în 2016, în urma participării la emisiunea „Vocea Romaniei” cu piesa Aurei Urziceanu „Dor de viață”. Aceasta a făcut parte şi din trupa Andrei, acolo unde l-a cunoscut pe actualul său partener, cu care a colaborat în mai multe spectacole. În urmă cu doi ani, cei doi se pregăteau să facă cunoştinţă cu minunea din viaţa lor, un băieţel perfect sănătos.

”În noaptea asta, în urmă cu un an, la 1:37, ți-am auzit glasul pentru prima dată și mi-am dat seama că pentru tine și pentru binele tău, voi putea muta munții din loc. Mi-am dat seama că nu există minune mai mare decât viața. Din prima clipă când te-am ținut în brațe, ți-am dorit să fii sănătos, puternic și iubit și așa îți voi dori toată viața, copilul meu vesel și bun. Îi mulțumesc Lui Dumnezeu pentru tine, iar ție îți mulțumesc că exiști și că mi-ai umplut fiecare gol, mi-ai reparat orice rană, mulțumesc că îți sunt mamă. La mulți ani, sufletul meu, Andrei Yeshua! Să-ți fie viața o sărbătoare și să fii sănătos. Te iubesc cu toată ființă!”, spunea, anul trecut, Cristina Stroe pe Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: