Redactia.ro
Home » Monden » Dana Budeanu, declarații șocante despre rromi! ”Țiganii de ce nu se îmbolnăvesc mă?”

Dana Budeanu, declarații șocante despre rromi! ”Țiganii de ce nu se îmbolnăvesc mă?”

Dana Budeanu a fost invitată la podcastul lui Damian Drăghici, unde a vorbit deschis despre ea și despre subiecte de actualitate. Printre multele discuții, vedeta a făcut declarații șocante despre pandmeie și rromi. 

Dana Budeanu, declarații șocante despre rromi

Unul dintre subiectele abordate de Dana Budeanu în podacastul lui Damian Drăghici a fost pandemia de coronavirus. Deși nu i-a îndemnat pe români să nu respecte restricțiile, pentru că ea este pro respectarea Constituției, creatoarea de modă este totuși uimită de faptul că lumea s-a schimbat atât de mult din cauza virusului și că unele decizii prostesc și mai mult populați.

Dana Budeanu este revoltată pentru faptul că nimeni nu mai luptă pentru a scăpa de asta, toată lumea s-a baricadat în case și se ascund toți după măștile de protecție, făcând o comparație cu acei oameni care la un moment dat luptau în războaie, aceia care nu se ascundeau de pericol și în înfruntau cu curaj.

Fiind pe subiectul coronavirus, Dana Budeanu a făcut o legătură cu rromii, spunând că îi se pare uimitor cum aceștia nu se îmbolnăvesc. Situația a fost una amuzantă, în contextul în care Damian Drăghici este rrom.

”Bă, țiganii de ce nu se îmbolnăvesc mă? Poate trebuie să luăm, să facem niște analize de sânge să luăm celula să vedem ce e în ea, să ne înjectăm toți. Copiii noi-născuți de la maternitatea Polizu, unde am născut eu, când nu era smecherie să naști la privat, erau toți alăptați, în proporție de peste 60% de mamele rrome. Ce înseamnă asta? Înseamnă că erau mame rrome și care născuseră și umpleau 20 de biberoane o dată și toți copiii din secție erau răniți”, a declarat Dana Budeanu în podcastul lui Damian Drăghici.

Cum arată bărbatul ideal pentru Dana Budeanu

”Este bărbatul în fața căruia eu tac, iar eu tac, în fața unui bărbat nu a unei femei, din respect. Deci în primul rând trebuie să-l respect, iar ca să-l respect trebuie să fie la același nivel de minte cu al meu. Chimia de minte este foarte importantă, fără chimia de minte nu există chimia de suflet și nici chimia fizică. Bărbatul ideal pentru Dana este acela care mă face să fac dracu”, a declarat Dana Budeanu.

De asemenea, atunci când a fost întrebată de Damian Drăghici pe ce muzică face Dana Budeanu dragoste, creatoarea de modă a răspuns direct și fără ocolișuri că nu pune.

”Nu ştiu, că nu-mi pun. Nu am timp, deloc”, a mărturisit vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: