Redactia.ro
Home » Monden » Cine este și cum arată noua iubită a lui Cătălin Botezatu. A ținut-o ascunsă până acum

Cine este și cum arată noua iubită a lui Cătălin Botezatu. A ținut-o ascunsă până acum

Cătălin Botezatu are cuceriri după cuceriri. Juratul de la ”Bravo, ai stil!”, de la Kanal D, a dat detalii despre noua iubită. 

 

Noua cucerire a lui Cătălin Botezatu

 

Cătălin Botezatu nu a ezitat să vorbeasă despre noua iubire, deși designerul este cunoscut pentru modul în care își ține ascunsă viața privată. Juratul emisiunii ”Bravo, ai stil” a dezvăluit că trăiește o relație la distanță.

Botezatu a vorbit în cadrul unui interviu la Antena 3 despre noua iubită. Se pare că noua cucerire este mult mai tânără decât el și este roșcată. “E o relație la distanță care se consumă, altă dată se stinge focul. Vorbim și la telefon. Este foarte tânără și este roșcată”, a mărturisit Cătălin Botezatu la Show Blitz.

Designerul în vârstă de 53 de ani a iubit multe femei celebre și frumoase, de-a lungul timpului, precum: Dana Opsitaru, Bianca Drăgușanu, Monica Hill, Vanda Vlasov și Tania Budi.

„Niciodată nu am să fiu singur, dar nu-mi mai place să vorbesc despre asta, să fac din relația mea un subiect de presă. Dacă, în tinerețe, cu toții vedeam viața altfel, odată cu maturizarea am înțeles că viața personală e ceva tabu și trebuie să rămâna așa, un secret bine păstrat. Chiar și dacă e vorba despre familie, ea trebuie să fie protejată. Îmi este bine așa cum este acum”, a mai spus Cătălin Botezatu pentru viva.ro.

 

Marea dragoste a lui Cătălin Botezatu

 

Cătălin Botezatu a fost îndrăgostit nebunește de o femeie căsătorită. Dana Opsitaru este femeia pe care Cătălin Botezatu nu o să uite niciodată. Marea mea dragoste este în Germania şi se numeşte Dana Opsitaru. Dar ne-am despărţit, ea s-a măritat, vorbim în schimb tot timpul la telefon. (…) Eram îndrăgostit de ea, dar recunosc şi acum sunt îndrăgostit de această femeie minunată”, a mai afirmat acesta.

Dana Opsitaru este femeia cu care Cătălin Botezatu a stat 7 ani, care l-a impresionat și care ,, m-a făcut să mă simt bărbat’‘, a spus designerul român. 

,,O femeie superbă cu care am rămas 7 ani și pentru care probabil mi-aș fi dat și viața. Nu am rămas împreună pentru că era puțin căsătorită, apoi a divorțat. Ea a plecat apoi în Germania, apoi au intervenit prietenele noastre, manechinele care o informau cu tot felul de lucruri false sau mai puțin false. Iar Dana, fiind foarte orgolioasă, foarte geloasă, m-a taxat. Dar e bine că m-a taxat după 7 ani, pentru că pot spune că perioada alături de ea a fost cea mai frumoasă perioadă a vieții mele”, a spus Botezatu în urmă cu ceva timp.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: