Redactia.ro

Cine este şi cum arată soţia lui Ghiţă Mureşan

GALERIE FOTO (3) Cine este şi cum arată soţia lui Ghiţă Mureşan

Ghiţă Mureşan şi Liliana sînt căsătoriţi de mai bine de 22 de ani. Uriaşul este cunoscut de întreaga lume, însă puţini sînt cei care o cunosc şi pe consoarta acestuia.

Ghiță Mureșan, supranumit „Big Ghiță”, este cel mai titrat jucător de baschet din România. De peste 20 de ani, celebrul sportiv trăiește în America, acolo unde a reușit să facă o carieră nu doar în baschet, ci și la Hollywood.

Ghiță Mureșan este un familist convins. De peste două decenii este căsătorit cu Liliana. Liliana este și ea o fostă jucătoare de baschet. de-a lungul anilor, sportivul și-a ascuns cât a putut soția de ochii curioșilor.

Deși este și ea înaltă, Liliana pare mignionă pe lângă uriașul Ghiță. Liliana are o înălțime de 1,85. În America, acolo unde este stabilit, Ghiță Mureșan deschis o academie de baschet. Oferă lecţii pentru sute de copii, majoritatea dintre ei foarte săraci.

Căsătoria a fost cea mai bună decizie din viaţa mea, mi-a dat putere să trec peste toate problemele”, spunea Ghiță Mureșan despre partenera lui de viață. Din mariajul lor au rezultat doi băieți, George și Victor, de 18, și respectiv 16 ani.

Și aceștia sunt la fel de înalți ca și tatăl lor, măsurând peste 2 metri în înălțime. Ambii joacă baschet.

Citeşte şi: Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Dan Capatos

Cum arată Ileana Lazariuc acum, după 10 ani de căsnicie cu Ţiriac Jr.