Redactia.ro
Home » Monden » Cine este socrul milionar al lui Rareș Bogdan. A început o afacere cu 100 de dolari împrumutați, iar acum încasează  peste 4 milioane de dolari

Cine este socrul milionar al lui Rareș Bogdan. A început o afacere cu 100 de dolari împrumutați, iar acum încasează  peste 4 milioane de dolari

GALERIE FOTO (2)

Socurul politicianului Rareș Bogdan este unul din oamenii care au început de jos și s-au propulsat în lumea afacerilor. Bărbatul a început afacerile cu suma de doar 100 de dolari, imediat după Revoluție, iar acum încasează anual peste 4 milioane de dolari.

Vasile Vita a intrat în lumea afacerilor după Revoluția din 1989

Vasile Vita, socrul lui Rareș Bogdan, a început afacerile pe vremea când avea doar 100 de dolari și aceia, împrumutați. În timp, acesta a reușit să construiască un mare imperiu.

Oportunitățile pentru afaceri erau extrem de bune în acea perioadă. Mulți românii preferau să-și cumpere televizoare color, însă acestea erau multe, second-hand și se mai și stricau, iar piesele de schimb nu se găseau la noi în țară. Atunci, i-a venit marea idee lui Vasile Vita:

„În 1991 era nevoie de orice, nu exista aproape nimic. La început am adus strict trei produse – tranzistori, diode şi filtre ceramice cu care se trăgeau în bandă televizoarele aduse din străinătate. Mergeam până în Varşovia după marfă, era obositor, călătoream şi de două ori pe săptămână cu trenul, am stat în picioare sau, uneori, dormeam pe scara de la cuşetă, ca să nu dorm direct pe podea.

Aduceam marfa în geantă, o vindeam la service-uri care reparau televizoare, mă reîntorceam. Am pornit cu un capital de 100 de dolari, şi aceia împrumutaţi. (…) După Revoluţie, televizoarele au devenit un bun la care râvnea fiecare român, mai ales cele color, dar s-au lovit de o problemă. Începuse importul de televizoare second-hand, care se mai stricau.

Nu existau piese de schimb, nu existau componente, cererea a fost foarte mare. Şi atunci am identificat această nişă şi am început cu componente electronice, o afacere în domeniul pe care îl studiasem în facultate”, a mărturisit Vasile Vita, socrul lui Rareș Bogdan, potrivit impact.ro.

Sursa foto: zcj.ro

Rareș Bogdan, despre relația cu soția

Rareș Bogdan a fost invitat de curând la podcastul lui Codin Maticiuc, unde a dat detalii despre viața sa personală, dar și despre relația cu soția sa, Florina Bogdan:

„Acest ceas l-am primit de la soţia mea acum 7-8 ani. Soţia mea, trebuie să înţelegeţi, că este fiică de multi-milionari. Am o soţie foarte sportivă şi foarte bogată. Şi frumoasă, ce îţi trebuie mai mult?”, a spus politicianul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: