Redactia.ro
Home » Breaking News » Cine este șoferul dubei albastre și ce legătură are cu Gheorghe Dincă?

Cine este șoferul dubei albastre și ce legătură are cu Gheorghe Dincă?

GALERIE FOTO (2)

Un martor-cheie în cazul ororilor de la Caracal a fost șoferul dubei albastre, care l-a transportat pe Gheorghe Dincă în ziua presupuselor crime. Acesta a fost audiat de nenumărate ori de DIICOT și a mărturisit care este legătura lui cu inculpatul.

Șoferul dubei albastre – lămuriri la DIICOT

De când a fost făcută publică filmarea în care Dincă coboară din mașina lui, în zona pieței din Caracal, bărbatul a făcut mai multe drumuri către DIICOT. Locuitor al orașului Caracal, bărbatul a fost nevoit să recunoască dacă îl cunoaște pe inculpat și ce legătură are cu acesta.

Sincer, bărbatul a recunoscut că îl cunoaște pe Dincă de trei ani, de când fiul său și-a deschis o spălătorie auto vizavi de „casa ororilor”. Acesta spune, însă, că nu are o relație foarte apropiată cu Dincă și că nu era la curent cu activitățile lui.

Șoferul dubei albastre -”Nu l-am întrebat ce face”

Întrebat fiind cum a ajuns în mașina lui, bărbatul a recunoscut că, pur și simplu, trecea prin fața porții lui, iar inculpatul l-a oprit. ”Mergeam pe strada lui, coboram spre centru, mi-a făcut semn de pe trotuar, să opresc. Am oprit. S-a urcat în mașină. I-am zis: la piață, vecine? Zice: Da, lasă-mă și pe mine la piață! Și l-am lăsat la piață, în parcare.”, a recunoscut șoferul dubei albastre.

Petre Tudose recunoaște că n-a avut curiozitatea să-l întrebe pe vecin ce face în dimineața respectivă, el oferindu-se să-l ducă în zona pieței, acolo unde avea și el treabă. ”Nu l-am întrebat, e un om cu care nu poți discuta. Decât la poartă, salut, salut, vecine! N-am nici o treabă, nici o legătură ce făcea el pe acolo.”, a mărturisit pentru jurnaliștii de la Libertatea.

Bărbatul, nemulțumit că presa e pe urmele lui

Fiind una dintre puținele persoane care au interacționat cu Gheorghe Dincă în ziua fatidică, Petre Tudose este urmărit nu doar de autorități, ci și de jurnaliști. Bărbatul spune că acest lucru i-a afectat viața, având în vedere că este numit ”complicele lui Gheorghe Dincă”.

El spune că și afacerea lui (n.r. vinde varză în piață) i-a fost afectată. ”Mi-e și rușine acuma, mă cunoaște lumea în orașul ăsta. Cum să spui că sunt complice? Am oprit, s-a dat jos, sănătate, sănătate!” a mai precizat bărbatul de 58 de ani.

Citește și Ce s-a petrecut cu telefonul Alexandrei Măceșanu?

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: