Redactia.ro
Home » Monden » Cine este Sophie Ayad, femeia cu care Ion Ţiriac are doi copii. E de o frumuseţe răpitoare şi acum FOTO

Cine este Sophie Ayad, femeia cu care Ion Ţiriac are doi copii. E de o frumuseţe răpitoare şi acum FOTO

GALERIE FOTO (2) Sophie Ayad și Ion Țiriac

Sophie Ayad, una dintre marile iubiri ale lui Ion Țiriac, și cea care i-a dăruit doi copii, a împlinit 50 de ani, dar este de o frumusețe răpitoare chiar și acum. Iată cine este, de fapt, Sophie Ayad, fosta iubită a lui Ion Țiriac.

Cine este Sophie Ayad, femeia cu care Ion Țiriac are doi copii

Jurnalista de origine egipteană Sophie Ayad a fost împreună cu Ion Țiriac vreme de nouă ani, iar ei s-au cunoscut în 1992, la Munchen, pe vremea când tenismenul locuia în Germania. Chiar dacă nu s-au căsătorit niciodată, cei doi au deveni părinții a doi copii: o fată și un băiat, pe nume Karim și Ioana. Aceștia sunt deja maturi și au 24 și 21 de ani.

Chiar dacă s-au despărțit în anul 2001, când relația dintre ei s-a răcit, jurnalista născută în Germania are numai cuvinte de laudă la adresa românului, pe care îl consideră una dintre cele mai influente persoane din viața ei. „Le datorez totul mai întâi tatălui meu și apoi lui Ion. Sunt cele mai influente două persoane din viața mea. Sunt pentru totdeauna recunoscătoare. Ion este una dintre cele mai strălucitoare minți pe care le-am putea întâlni și îi sunt datoare pe atât de multe planuri… Nu știu dacă Ion a învățat ceva de la mine, dar sper că i-am adus oarecare fericire”, a spus Sophie Ayad, despre tatăl copiilor săi.

 

Ce spune Sophie Ayad despre fostul ei iubit, Ion Țiriac

Mai mult, ea a continuat și a spus că îl iubește pe fostul tenismen și chiar dacă au avut parte de multe momente dificile, au trecut peste ele și Ion Țiriac a fost de fiecare dată alături de ea și de copiii lor.

„Îl iubesc pe Ion, nu este doar un tată grozav, ci și un prieten adevărat. Am avut momente dificile, chiar foarte dificile, dar el a fost mereu acolo pentru mine și copii”, a mai spus Sophie Ayad.

După despărțirea de Ion Țiriac, Sophie Ayad a devenit din nou mamă, și acum are o fetiță de 11 ani, pe nume Jasmin.

Cum arată Sophie Ayad
Cum arată Sophie Ayad
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: