Redactia.ro
Home » Monden » Cine este sora lui Connect-R și cu ce se ocupă. Ana Maria i-a devenit mâna dreaptă în afaceri

Cine este sora lui Connect-R și cu ce se ocupă. Ana Maria i-a devenit mâna dreaptă în afaceri

GALERIE FOTO (5) Cine este sora lui Connect-R și cu ce se ocupă

Cine este sora lui Connect-R și cu ce se ocupă. Este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști din România, dar puțini sunt cei care o știu pe sora lui Connect-R. Ana Maria a fost persoana care l-a ajutat foarte mult în carieră, deși a stat mereu în umbra lui. Cu ce se ocupă aceasta?

Cine este sora lui Connect-R și cu ce se ocupă. Ana Maria i-a devenit mâna dreaptă în afaceri

Connect-R este unul dintre cei mai apreciați cântăreți din țară, iar ani la rând melodiile sale au devenit hit-uri de succes. Artistul a fost mereu discret cu viața sa personală și de puține ori a vorbit despre familia sa. Ei bine, spre surprinderea multora, Connect-R are o soră. Ana Maria este mândria familie Mihalache, dar și persoana care l-a sprijinit pe artist. Ștefan Mihalache, pe numele real al lui Connect-R ține extrem de mult la sora lui.

Invitat în cadrul emisiunii a lui Denise Rifai, cântărețul a mărturisit că uită să achite salariile la timp, dar sora sa este mâna lui dreaptă și salvează situați. Connect-r a angajat-o pe sora sa, Ana, la casa de producție pe care o deține. „Da, banii m-au schimbat în bine. Banii participă la fericire, dar în niciun caz nu fac parte din esența fericirii. Sunt un tip haotic, uit să plătesc salarii. De-asta, mai nou, în afară de contabil, mai am o asistentă, pe sora mea. Ce nu au înțeles ei, la un moment dat amenințau că pleacă și am spus: niciodată un artist, un leader de trupă, nu o să stea într-un chitarist, chiar dacă îi iubesc pe toți. Dar oamenii vin pentru cel care deschide gura”, a spus Connect-R.

Cu ce se ocupă părinții lui Connect-R

Connect-R nu s-a ascuns niciodată să recunoască că este de etnie rromă. De asemenea, artistul a declarat că se trage dintr-o familie modestă, dar nu i-a fost rușine cu meseria părinților săi. Cei doi dețin o tarabă de ziare la care nu au renunțat nici după ce fiul său i-a ajutat mereu. . „Mama merge şi acum să vândă la tarabă. Asta îi place ei. Acum tata mi-a cerut să-i caut un contract într-un restaurant, unde să meargă să cânte”, dezvăluia Connect-r într-o emisiune televizată.

Artistul a dezvăluit că a cunoscut succesul datorită mamei sale, fiind și singura persoană care l-a susținut încă de la început. „Nu aș fi existat fără susținerea mamei. Este cea care m-a clădit, care m-a ajutat la tot ce am clădit eu până acum. E personajul principal din viața mea, cea care și-a arătat dragostea jertfelnică, asta nu înseamnă că tata nu a făcut același lucru. Tata fiind o fire sensibilă, probabil că nu a reușit să mă mobilezeze. Dar femeia asta e Dumnezeu, e cea mai tare. Nu aș fi existat fără mama.”, a spus Connect-R.

Pentru că o vedea mereu tristă pe cea care i-a dat viață, Connect-R a spus că cea mai mare durere a fost să-și vadă mama plângand. Ani la rând, familia artistului a fost nevoită să se mute din casă în casă, pentru a putea supraviețui. „Coșmarul copilăriei mele… cred că lacrimile mamei mele. Știu că eram mic și îi spuneam mamei: nu mai plânge, o să mă fac mare și o să am bani la bancă! Cred că văzusem ceva reclame cu bănci și mă gândeam la asta. O vedeam mereu tristă, îi era greu să facă rost de bani pentru strictul necesar.Dar lacrimile mamei mele nu mi-au dat pace mult timp. Cred că ăsta a fost și un motor pentru reușita mea.”, a mai adăugat artistul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: