Redactia.ro
Home » Monden » Connect-R, despre dependența de droguri: ”Mă dureau organele din mine!”

Connect-R, despre dependența de droguri: ”Mă dureau organele din mine!”

GALERIE FOTO (4) Connect-R, despre dependența de droguri

Connect-R, despre dependența de droguri. Artistul a făcut declarații surprinzătoare despre perioada în care consuma substanțe interzise. Connect-R a mărturisit că a fost dependent de droguri ani de zile,iar împreună cu alți colegi, își injectau cocaină.

Connect-R, despre dependența de droguri: ”Mă dureau organele din mine!”

Connect-R este unul dintre cei mai apreciați artiști din România, iar de-a lungul anilor piesele sale au devenit hit-uri de succes. Invitat în emisiunea lui Denise Rifai, Connect-R a făcut declarații uluitoare despre cariera sa, dar și despre perioada în care s-a luptat cu dependența de droguri. Artistul a trăit momente de groază din cauza substanțelor interzise. Acesta a recunoscut că a fost dependent timp de șapte ani de cocaină.

Conform acestuia, împreună cu alți șase colegi, își injectau cocaină zilnic. „M-am drogat foarte mult timp. Eram total împotrivă. Am dat la un moment dat de cocaină și cocaina era așa o îmbinare a unei stări de extaz extraordinare cu faptul că suplinea lipsurile lăsate de oboseală, pentru că aveam și 9 concerte într-o săptămână. Eram foarte obosiți și când trăgeam câte o linie de cocaină, până dimineața eram forță. Ne-am dat seama că sistemul imunitar slăbește și a cam trebuit să renunțam”, a spus Connect-R în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Artistul a început să consume substanțe interzise din cauza stresului și a surmenajului, iar efectele drogurilor asupra corpului său a fost devastatoare. Connect-R ajunsese să nu doarmă 72 de ore în șir. Ulterior, cântărețul și dansatorii săi au decis să pună capăt acestui viciu, mai ales după ce începuse să aibă simptome ciudate. „Cred că din 2009 până în 2015, cam așa…o făceam la modul constant, zilnic. Efectiv ne dureau organele. Erra o transpirație și o răceală pe piept și te trezeai cu palpitații și în momentul ăla am zis, gata, nu mai exista așa ceva. N-a fost greu. Noi am făcut terapie în grup fară să merge la medic. Toți 6 am zis stop și așa s-a întâmplat”, a mai zis artistul.

Cu toate astea, artistul a mărturisit că tot mai fumează iarbă ocazional, dar doar în scopuri recreative. „Și acum visez să mai merg la Amsterdam să trag un joint cu marijuana. Acolo e legal”, a mai spus solistul.

Connect-R
Smiley si Connect-R
Connect-r dependent de droguri

Connect-R și-a recunoscut cu mândrie originile

Coonect-R a vorbit și despre etnia sa rromă, de care ani de zile s-a rușinat. După ce a devenit un artist cunoscut, Connect-R a ieșit public și și-a recunoscut cu mândrie etnia. Cântărețul a mărturisit că i-a fost rușine o singură dată cu familia sa. „O singură dată mi-a fost ruşine cu familia mea. Pentru că veneam de afară, unde eram făcut ţigan. Am venit acasă şi am întrebat-o pe mama mea, iar ea mi-a spus că nu sunt ţigan, că sunt român. Iar eu mă duceam afară, ca fraierul, şi spuneam că nu sunt ţigan, că am vorbit cu mama.

După care am crescut şi am realizat, da, sunt ţigan, dar tot mic eram şi nu realizam adevărul la nivel profund, că nu e nicio problemă în a fi ţigan. Într-adevăr, mi-a fost ruşine. Simţeam repulsie faţă de toată treaba asta, ţin minte că, la un moment dat, am luat o perie de sârmă şi mă frecam, să văd dacă iese treaba asta, să acopăr, să nu observe lumea că sunt ţigan”, a mai spus artistul, în emisiunea „40 de intrebări cu Denise Rifai”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: