Redactia.ro
Home » Monden » Câți bani câștiga Connect-R pe zi din vândutul ziarelor. Artistul a avut o copilărie grea

Câți bani câștiga Connect-R pe zi din vândutul ziarelor. Artistul a avut o copilărie grea

GALERIE FOTO (6) Câți bani câștiga Connect-R pe zi din vândutul ziarelor.

Câți bani câștiga Connect-R pe zi din vândutul ziarelor. Celebrul artist a trecut prin momente grele în copilărie. Connect-R a mărturisit că a vândut ziare când era copil, pentru a avea bani. Recent, cântărețul a spus câți bani câștiga pe zi.

Câți bani câștiga Connect-R pe zi din vândutul ziarelor. Artistul a avut o copilărie grea

Câți bani câștiga Connect-R pe zi din vândutul ziarelor. Este unul dintre cei mai apreciați artiști din România, dar puțină lume știe că în copilărie s-a chinuit foarte mult. Connect-R a reușit să devină dintre cei mai iubiți cântăreți de la noi din țară, trecând prin momente grele. În adolescență, artistul și-a ajutat părinții pentru a aduce în casă un ban. Connect-R vindea ziare pe stradă, în București, mărturisind într-o emisiune TV cât câștiga pe zi din asta. Potrivit acestuia, în fiecare câștiga doar 30 de lei din vândutul ziareler și abia putea să-și cumpere mâncare și țigări. ”30 de lei noi! Practic îmi ajungeau să-mi iau țigări, îmi luam ceva de la un fast food din Piața Romană, că acolo se adunau toți rapperi, și un suc, cam asta se întâmpla, de atât îmi ajungeau banii”, a spus Connect-R în emisiunea lui Denise Rifai.

Un moment important în cariera sa a fost atunci când și-a auzit o melodie într-una dintre mașinile din trafic, în timp ce el vindea ziare. Piesa era în mașina unor tineri care dansau pe melodia sa. Atunci a fost momentul în care Connect-R a aruncat toate ziarele pe care le avea și a decis să facă doar muzică. Astăzi, Ștefan Mihalache este mândru de originele lui, dar lucrurile nu au stat mereu așa. Cântărețul își aduce aminte că era tratat altfel de ceilalți. „Invatatoarea m-a pus din prima zi sa stau in ultimele banci, desi nu eram cel mai inalt, iar cand avea inspectii ma invoia ca sa nu-i stric ora.

Am ajuns acasa si am luat o perie de sarma, sapun si am inceput sa ma frec pe mana. Si acum am semnul. In mintea mea era ideea ca trebuie sa scap de culoarea asta, care era ceva ca o murdarie si sa fiu ca ceilalti copii. Mama mi-a explicat ca Romania este o tara care ne-a adoptat, ca suntem romani chiar daca avem alta etnie si ca vorbim limba romana. De atunci eu stiu ca sunt roman in primul rand. Tigan pentru mine e asa, o subdiviziune!”, a declarat artistul în urmă cu ceva timp.

Părinții lui Connect-R și-au vândut casa

Părinții artistului aveau datorii mari, motiv pentru care și-au vândut casa pentru a le achita. S-au mutat în Militari, iar Connect-R și-a adus aminte că au fost zile în care au făcut foamea. „Ne-am mutat in Militari unde am cam facut foamea. Fabrica de Mase Plastice s-a inchis, tata a fost depasit de tehnologie si nu a mai putut sa munceasca. Tabla nu prea mai exista ca materie prima pentru acoperisuri. Au fost zile in care efectiv am facut foamea. Mama si-a vandut tot aurul, tot ce era mai bun prin casa. A fost o perioada de cativa ani cumplita”, a mai povestit Connect-R.

În adolescență s-a îndrăgostit de poezie, iar lirica s-a transformat în muzica hip-hop dintr-o întâmplare. La 16 ani avea deha trupa lui și dădea interviuri pentru Atomic TV. Mama sa a fost cea care l-a încurajat să meargă pe acest drum.„Mama a fost intotdeauna increzatoare in pasiunea mea. Daca azi i-as spune ca vreau sa ma fac cosmonaut, mi-ar da toti banii din lume. Tata, in schimb, e mai pragmatic, desi e tot artist. Cand bea ceva, iti canta orice, de la Tom Jones la Harry Belafonte. Dar nu a crezut niciodata ca din arta se poate trai, de aceea nici nu m-a incurajat sa merg pe drumul asta”, a mai spus artistul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: