Redactia.ro
Home » Monden » Suma pentru care Connect-R va cânta de Revelion. Cât primește artistul pentru 50 de minute de spectacol

Suma pentru care Connect-R va cânta de Revelion. Cât primește artistul pentru 50 de minute de spectacol

Românii se vor bucura anul acesta de sărbători pline de petreceri și evenimente, situația epidemiologică actuală din țara noastră permițând în acest moment acest lucru. Artiștii vor avea șansa să urce pe scenă în noaptea dintre ani, iar sumele pe care le vor primi sunt într-adevăr impresionante. Iată câți bani va câștiga Connect-R pentru concertul susținut la Slobozia.

După ce Guvernul a anunțat că restricțiile și măsurile impuse de pandemie vor fi mai relaxate în perioada ce urmează, orașele importante din țară s-au grăbit să organizeze evenimente prin care să sărbătorească trecerea în Noul An. Artiștii au fost invitați să susțină concerte, iar remunerația lor va fi pe măsură. Spre exemplu, Connect-R se va afla la Slobozia, unde va urca pe aceeași scenă cu Roxen și Andia.

Suma pentru care Connect-R va cânta de Revelion. Cât primește artistul pentru 50 de minute de spectacol

Evenimentul este organizat de Direcția Educație, Cultură și Tineret Slobozia, instituție subordonată Consiliului Local al Municipiului Slobozia. Concertul va avea loc în aer liber, iar Primăria plătește aproape 20.000 de euro.

Connect-R va susține un spectacol în fața publicului care va dura timp de 50 de minute, iar informațiile disponibile în presă arată că pachetul de servicii a fost achiziționat la prețul de 35.690 de lei (7211 euro). Conform cancan.ro, pachetul oferit de echipa artistului include 30 de minute pentru montaj, 30 de minute pentru demontarea echipamentelor, o oră de probe de sune, dar și alte cheltuieli care asigură buna desfășurare a reprezentației cântărețului.

Chiar dacă acum se bucură de asemenea venituri și este un artist cunoscut în toată țara, lucrurile nu au stat mereu în acest fel pentru Connect-R. Începutul său în carieră a fost dificil, mai ales că s-a născut într-o familie modestă, care în ciuda dorinței nu și-a permis să-l susțină fin punct de vedere financiar.

Connect-R a făcut multe sacrificii pentru muzica sa

Părinții săi, doi oameni modești, au făcut tot posibilul ca fiul lor să facă în viață ceea ce își dorește cu adevărat, însă Connect-R a fost nevoit să facă adevărate sacrificii pentru a-și vedea visul împlinit.

„Am avut probleme mari, provin dintr-o familie modestă. Mama lucra la Institutul de Mase Plastice, tata – tinichigiu în construcții. Voia facă tinichigiu auto. Le-am spus părinților <<Nu am cum sa stau departe de muzica. Sunteti datori sa ma sustineti pe treaba asta (muzica)>>”. Am avut norocul de niște părinți extraordinari și m-au înțeles.”, a dezvăluit Connect-R pentru StartEvo.

Înainte să câștige bani din muzica sa, Connect-R nu s-a dat în lături de la muncă. A acceptat orice modalitate prin care a putut face bani, pe care ulterior i-a investit în cariera sa. Este conștient că pasiunea nu este suficientă în acest domeniu, deoarece implică și investiții materiale semnificative.

Țin amintesc, ca îmi plătesc orele de studio trebuia am tot felul de joburi:  am vândut ziare în intersecții, am împărțit pliante, am fost om de xerox, mergeam cu tata la construcții, alocații – tot ce erau finanțe erau pentru închiriat studio. Fără muncă, totul rămâne la plăcere, hobby, și cam atât. 99% transpirație, 1% inspirație. Este plăcerea de a munci. Important pentru noi toți este facem ceea ce ne place.”, a mai mărturisit artistul pentru aceeași sursă.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: