Redactia.ro
Home » Știri » Cine este sora lui George Simion și ce se știe despre familia sa. Tatăl său a fost condamnat după ce a bătut mai mulți polițiști

Cine este sora lui George Simion și ce se știe despre familia sa. Tatăl său a fost condamnat după ce a bătut mai mulți polițiști

Ce studii are, de fapt, George Simion, președintele AUR. Unde a învățat și ce scrie în CV-ul său

Rar a vorbit George Simion despre familia lui. Se știu foarte puține lucruri despre cei care l-au crescut. George Simion, lider AUR și deputat în Parlamentul României, a reușit mult timp să țină ascuns un secret despre familia sa. Mai exact, despre tatăl său, Constantin Simion. Acesta a fost condamnat după ce a bătut mai mulți polițiști! Dar cine este însă sora lui George Simion?

Tatăl lui George Simion a fost condamnat după ce a bătut mai mulți polițiști

„Am 34 de ani, sunt necăsătorit, vreau să mă căsătoresc anul viitor. Mă bâlbâi pe politică pot să vorbesc ore întregi… Am o relație, sigur, iubesc o fată(…)Am o familie care m-a crescut, am o soră, mama și tata au tras din greu ca să ne crească. În anii 90, în care am făcut cu toții foamea și în care a fost prăpad, ai mei m-au crescut cum au putut!”, a povestit George Simion mai demult într-un interviu dat Adrianei Bahmuțeanu.

Potrivit, Impact.ro, care a intrat în posesia unor documente oficiale, din interiorul sistemului judiciar, tatăl lui George Simion, Constantin Simion, în vârstă de 61 de ani, a fost implicat în mai multe incidente cu câțiva ani în urmă.

Astfel, tatăl lui George Simion, președintele AUR, a bătut cinci polițiști, la interval de câteva luni. Prima data, în ziua de 5 septembrie 2016, când a agresat doi polițiști de la Secția 11, a doua oară, când a bătut, pe 15 aprilie 2017, trei polițiști de la Secția 13. Iată faptele de vitejie, cu mențiunea că nu le vom cita pe toate în acest articol.

Sora lui George Simion, judecătoare în locul unde Constantin Simion a primit doar o amendă penală pentru bătăile date oamenilor legii

Pe lângă acestea, Constantin Simion a fost obligat să achite unui polițist agresat daune morale 2000 de lei și altuia, 1000 de lei. Interesant este și faptul că fiica bătăușului, și sora liderului AUR, este judecătoare chiar la judecătoria unde Constantin Simion a primit doar o amendă penală pentru bătăile în serie aplicate polițiștilor și pentru scandalurile create.

Diana Șoșoacă: mariajul dintre George Simion și Ilinca nu va rezista

Tot într-un interviu pentru Adriana Bahmuțeanu, Diana Șoșoacă a spus ce crede despre mariajul dintre George Simion și Ilinca: că nu va rezista mult.

„Mie știi de cine îmi e milă? De fetița asta. Are 22 de ani (n.r.Ilinca are 24 de ani), am fost amândouă de vârsta asta. Eu la 22 de ani mă și măritam prima oară. Pornești cu atâtea visuri. Normal, ar trebui să ai un om cu care să pornești în viață, la 22 de ani, crezi că toată lumea îți aparține, ești fericită, îl vezi ca pe Făt-Frumos, ai vrea să te duci să alergi cu el, să te ții de mână, să alergi prin ploaie, să te săruți în ploaie, să te duci la malul mării să te tăvălești prin valuri, să te duci să fii fericită, să intri în discoteci, să ai niște petreceri private.

Ea este privată de toate astea. Dacă ea își închipuie că va avea parte de acest romantism, eu am văzut-o cum e, e romantică. Întâmplător este bună prietenă cu o prietenă de-a mea. Păcat că și-a lăsat iubitul cu care era de vreo doi ani de zile pentru a face acest pas pe care eu nu îl văd bine.

Ea este o fată romantică, este o fată visătoare și, din păcate, din punctul meu de vedere, cum văd eu politica, deci din punctul ăsta de vedere, nu mă refer la Simion, treaba lui, treaba lor ce e în bucătăria lor, dar politica este o mare nenorocire”, a declarat, recent, Diana Șoșoacă în cadrul unei discuții online cu Adriana Bahmuțeanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: