Redactia.ro
Home » Știri » Cine este Sorin Onicaș, bărbatul din Sălaj care și-a sufocat soția după o criză de gelozie? Era obsedat de partenera lui: ”Ești tot ce am eu mai frumos”

Cine este Sorin Onicaș, bărbatul din Sălaj care și-a sufocat soția după o criză de gelozie? Era obsedat de partenera lui: ”Ești tot ce am eu mai frumos”

GALERIE FOTO (6)

O tragedie a avut loc weekendul trecut în Sălaj, unde un soț care se presupune că își iubea soția a luat decizia de a o ucide chiar de ziua sa de naștere. Cadoul acesta nu a fost deloc unul primit cu brațele deschise, ci a venit ca o lovitură devastatoare pentru întreaga familie.

Numele celui care i-a fost călău Marianei este Sorin Onicaș. Cei doi erau căsătoriți de ani buni, având împreună doi copii de 18 și 10 ani. Deși părea că duc o viață frumoasă și plină de momente frumoase, numai victima știa de câte ori era agresată de soțul ei și câte trebuia să îndure pentru familia sa.

Cine este Sorin Onicaș, ucigașul din Sălaj

Nimic nu avea să prevestească teribila crimă care a avut loc în acest weekend. Mariana și soțul ei au fost împreună la părinți, acolo unde au petrecut cu ocazia zilei sale de naștere. În momentul în care s-au reîntors acasă, s-a dezlanțuit iadul pentru femeie. Certurile și scandalurile bazate pe gelozia bărbatului ar fi fost, de fapt, cauza.

În cele din urmă, Sorin și-a lăsat soția să adoarmă, iar într-un exces de nebunie și gelozie a luat decizia de a o ucide. Acesta s-a folosit de un colier de plastic cu sistem de autoblocare, sugrumând-o cu el. Apoi a asfixiat-o cu o pernă pentru a se asigura că aceasta nu mai are nicio șansă.

Îi declara iubire veșnică, dar a ucis-o cu sânge rece

Pe rețelele de socializare pozau în familia perfectă, iar oamenii care nu îl cunoșteau, îl admirau pe Sorin pentru relația frumoasă pe care o avea cu copiii și cu soția lui. Pe contul său de TikTok acesta a postat o mulțime de imagini alături de cei mici dar și de femeia care l-a făcut tată, cu declarații de dragoste în versuri.

„Ești tot ce am eu mai frumos”, este unul dintre mesajele pe care Sorin le-a posta pe contul său de TikTok în urmă cu câteva luni pentru femeia pe care a ajuns să o ucidă.

Cu o săptămână înainte de a-i curma viața Marianei, pe contul de TikTok al lui Sorin a apărut un videoclip însoțit de un mesaj care pe mulți i-a emoționat. Acesta a susținut că deși a trecut prin momente grele alături de aleasa sa, au ajuns să le depășească împreună și tocmai de aceea sunt extrem de fericiți.

„Pentru soția mea frumoasă pe care o iubesc foarte mult,  însemnând pentru mine totul. Cu bune, cu rele am trecut peste tot și de-aia o iubesc și o voi iubii”, a scris Sorin pe TikTok.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: