Redactia.ro
Home » Știri » Cine este soția lui Alin Oprea și de ce nu mai locuiește cu fostul solist de la Talisman. Motivele divorțului

Cine este soția lui Alin Oprea și de ce nu mai locuiește cu fostul solist de la Talisman. Motivele divorțului

GALERIE FOTO (3) Alin Oprea si sotia sa

După 22 de ani de căsătorie, Alin Oprea și soția sa, Larisa ar avea probleme seriose, motiv pentru care femeia a plecat de acasă.

Conform unor surse apropiate cuplului, artistul ar fi înșelat-o pe soția sa, iar aceasta ar fi aflat.

Alin Oprea divorțează de soția sa?

Apar în presă detalii uimitoare despre presupusa separare a lui Alin Oprea și soția sa, Larisa. Se pare că solistul trupei Talisman ar avea de multă vreme o relație cu o altă femeie și s-ar fi despărțit de soția sa, cu care are doi copii.

Alin și Larisa s-ar afla deja în plin proces de divorț, după o căsnicie de 22 de ani. Larisa locuia împreună cu cei doi copii, Melisa în vîârstă de 18 ani și Adrian, în vârstă de 21 de ani la Londra.

Dar în acest timp se pare că Alin se îndrăgostea de soția unui afacerist din Cluj, menționează Cancan.ro.

Cine este soția lui Alin de la Talisman, Larisa?

Conform apropiaților cuplului, Alin s-ar fi făcut o altă relație, în timp ce soția sa era plecată în Londra.

Soția sa, Larisa ar fi aflat de acest lucru, după ce femeia cu care ar vorbi Alin și-ar fi postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii din casa artistului.

Se pare că misterioasa femeie este patroană a unui studio de videochat.

L-a transformat radical. Duce spre un cocalar-manelist. După ce a cunoscut-o, Alin și-a schimbat stilul vestimentar. A început să poarte pantaloni de piele cu pantofi de lac, maletă și lanț peste”, au mai declarat apropiații artistului.

Reacția lui Alin Oprea

După ce în mass media s-a zvonit că s-ar fi despărțit de soția sa, Alin a reacționat și le-a răspuns jurnaliștilor la această întrebare. Spre surprinderea tuturor, cântărețul a negat această informație.

Atunci când există sentimente, comunicare și interese comune, lucrurile sunt destul de ușor de menținut. Larisa stă în Londra și copiii sunt tot acolo la școală. Melisa e încă minoră și trebuie să stea cu ea acolo, iar eu îmi desfășor activitatea aici pentru că pregătesc o școală de muzică, care va demara în septembrie, dacă dă Dumnezeu să se termine cu pandemia, lucrez la piesele noi pe care vreau să le termin de foarte mult timp, dar nu am avut timpul necesar să mă aplec asupra lor fiind tot plecat în turnee”, a declarat Alin Oprea.

În urmă cu câțiva ani, fostul lui coleg de trupă, Tavi Colen mărturisea că ALin Oprea ar avea probleme cu alcoolul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini