Redactia.ro
Home » Știri » Cine este soția lui Dacian Cioloș? Valerie Ciolos-Villemin este de naționalitate franceză

Cine este soția lui Dacian Cioloș? Valerie Ciolos-Villemin este de naționalitate franceză

GALERIE FOTO (3)

Toată lumea îl știe pe Dacian Cioloș, dar nu multă lume știe cum arată și cu ce se ocupă soția lui. Valerie Cioloș-Villemin este de origine franceză și povestea lor de dragoste este de-a dreptul inedită. Iată cine etse de fapt partenera de viață a posibilului viitor Premier al țării.

Cine este soția lui Dacian Cioloș

Conform informașiilor din presă, Valerie Cioloș-Villemin este în acest moment consultant independent. Cei doi s-au cunoscut la studii în Franța. Se pare că soția lui Dacian Cioloș este o franțuzoaică școlită la universități de renume. ocupat funcţia de cercetător la Montpellier SupAgro, precum şi funcţia de director la Agence Universitaire de la Francophonie, filiala din Republica Moldova, potrivit realitatea.ro.

Pe soția mea, Valerie, am cunoscut-o în Franța, la școală. Am fost colegi un an. Valerie fusese înainte în România, cunoștea țara și ne-a fost foarte ușor să comunicăm. Treptat, relația noastră s-a schimbat, a devenit una puternică și, în 2000, ne-am căsătorit. Am venit în țară. Am tot fost pe drumuri între România, Franța, Bruxelles, și așa a trecut timpul.„, declara Dacian Cioloș cu ceva timp în urmă.

Soția lui Dacian Cioloș, învățată să pună ceapă

Valerie Cioloș s-a adaptat rapid în România, ba chiar a încățat să pună ceapă. Valerie Cioloș este pasionată de domeniul agriculturii, lucru demonstrat de cariera pe care o are. Dacian Cioloș a declarat mai de mult că el și soția sa își doresc copii, doar că nu a venit un moment prielnic în care să se poată preocupa de ei.

Ne dorim copii, însă, până acum, am fost numai pe drumuri, fiecare în direcții diferite. Am învăţat-o şi pe franţuzoaică să pună ceapă. La noi o mărs lucru întotdeauna.„, declara mai de mult Dacian Cioloș.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: