Redactia.ro
Home » Știri » Cine este soția lui Julio Iglesias, femeia care l-a iertat de nenumărate ori. Cât de multe a făcut de dragul lui

Cine este soția lui Julio Iglesias, femeia care l-a iertat de nenumărate ori. Cât de multe a făcut de dragul lui

GALERIE FOTO (5) Cine este soția lui Julio Iglesias, femeia care l-a iertat de nenumărate ori. Cât de multe a făcut de dragul lui

Iată cine este și cum arată Miranda Rijnsburger, soția lui Julio Iglesias, femeia care l-a iertat de nenumărate ori. Cât de multe a făcut și face aceasta de dragul cântărețului.

Cine este soția lui Julio Iglesias, femeia care l-a iertat de nenumărate ori. Cât de multe a făcut de dragul lui

Pe cât de celebru este în toată lumea Julio Iglesias, pe atât de puțin cunoscută este soția lui, Miranda Rijnsburger. Dacă peste hotare lumea știe câte ceva despre ea, puțini români au habar cine este și cum arată. Miranda Rijnsburger, în vârstă de 56 de ani, are cinci copii cu Julio Iglesias: trei fii și două fiice gemene. Nu a vrut niciodată să fie în centrul atenției, fiind învăluită într-un mister fermecător, oferind rareori interviuri.

E descrisă ca fiind foarte „frumoasă, grijulie și o mamă iubitoare”.

Ea s-a născut în Olanda și a lucrat ca fotomodel, dar a devenit cu adevărat cunoscută datorită mariajului cu Iglesias. Tot de dragul lui, ea ar fi renunțat, de fapt, la cariera în modelling. De mai bine de 30 de ani, își împarte viața cu acesta și preferă să trăiască departe de atenția presei, lăsându-i cântărețului toată „gloria”.

S-ar fi cunoscut pe un aeroport, iar în acel moment, Julio Iglesias ar fi știut că aceasta o să devină soția lui.

Foto: Hola
Cine este soția lui Julio Iglesias, femeia care l-a iertat de nenumărate ori. Cât de multe a făcut de dragul lui
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

„L-am văzut înconjurat de femei și m-am gândit că probabil una dintre ele era soția lui. S-a apropiat de mine și mi-a propus să mă duc să-l aud cântând în acea seară. Am stat puțin pe gânduri și apoi am acceptat”, a spus Miranda Rejinsburger într-unul dintre interviurile ei rare.

Până în ziua de azi, aceasta îi e alături la bine și la rău, și se spune că i-a iertat acestuia toate infidelitățile și au depășit împreună obstacolele. La un moment dat, Iglesias a fost nevoit să stea internat în spital din cauza unui incident casnic, iar atunci a declarat:

„Am o familie splendidă și o femeie pe care o iubesc din tot sufletul”, a spus atunci artistul de origine latină, care a vândut cele mai multe albume de muzică din istorie și care are o avere estimată la 850 de milioane de euro, potrivit revistei Forbes. Evident, el este mai bogat decât fiul lui celebru, pasionat și el de muzică, Enrique Iglesias.

Julio Iglesias a mai fost căsătorit și are trei copii și din căsnicia anterioară, cu Isabel Preysler, o fostă prezentatoare TV, cea care este și mama artiștilor Enrique şi Julio Iglesias jr. Aceasta a ales să îi lase copiii tatălui după ce au divorțat și ar fi primit diverse amenințări cu moartea, totodată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: