Redactia.ro
Home » Știri » Cine este soțul Monicăi Pop, ce meserie are și cât câștigă. Spre deosebire de ea, nu e cunoscut publicului larg

Cine este soțul Monicăi Pop, ce meserie are și cât câștigă. Spre deosebire de ea, nu e cunoscut publicului larg

GALERIE FOTO (2) Cine este soțul Monicăi Pop și ce meserie are. Spre deosebire de ea, nu e cunoscut publicului larg

Pe Monica Pop, medic oftalmolog, o știe multă lume din România, dar puțini știu cine este soțul acesteia și cu ce se ocupă, ce meserie are, dar și care ar fi salariul lui, așa cum se vehiculează în presă. Spre deosebire de ea, bărbatul nu este cunoscut publicului larg.

Cine este soțul Monicăi Pop, ce meserie are și cât câștigă. Spre deosebire de ea, nu e cunoscut publicului larg

Pe cât de expusă publicului este viața medicului oftalmolog Monica Pop, pe atât de discretă este viața soțului ei, Mircea Pop. Cei doi s-au căsătorit acum 41 de ani și au o fiică, pe Letiția, în vârstă de 34 de ani, care are două mastere – unul la științe politice, făcut în engleză, și altul la ASE, în franceză, conform Antena 3 CNN. Este profesoară la un cunoscut liceu particular.

La un moment dat, Monica Pop a publicat pe Facebook o poză de familie, când au împlinit 40 de ani de la căsătorie.

40 de ani! Incredibil! Când au trecut?!? NUNTA DE RUBIN!”, a scris ea în mediul online.

Medicul oftalmolog Monica Pop a dezvăluit că întâlnirea cu soțul a fost benefică pentru că a ajutat-o foarte mult din punct de vedere profesional.

„Noi nu am avut relații de genul ăsta, să ne impunem unul altuia ceva. El știa foarte bine că eu lipsesc mult de acasă. A fost o perioadă în care fiica mea era la o școală privată și știm prea bine că nu-i ușor, salariile medicilor sunt foarte mici. Și făceam chiar și câte zece gărzi într-o lună pentru a putea s-o ținem la școală. Dar mie îmi și plăcea, am fost și sunt îndrăgostită de partea de urgență a meseriei ăsteia”, a declarat Monica Pop, conform Spynews.

Mircea Pop este cercetător științific în chimie organică. Este angajatul Centrului de Chimie Organică „C.D. Nenițescu” care aparține de Academia Română. Potrivit declarației de avere care a fost publicată de Monica Pop, pentru anul 2020, există diferențe între veniturile celor doi soți. Dacă Monica Pop încasa la acel moment un salariu lunar de aproape 15.000 de lei pe lună, soțul ei primea de trei ori mai puțin, respectiv 5.000 de lei.

Mircea Pop, soțul Monicăi Pop, la botezul băiatului Augustei Lazarov. Foto: CLICK
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: