Redactia.ro
Home » Știri » Cine este suspectul principal în cazul româncei ucise în Franța. Doina terminase Medicina și urma să facă rezidențiatul

Cine este suspectul principal în cazul româncei ucise în Franța. Doina terminase Medicina și urma să facă rezidențiatul

GALERIE FOTO (2)

Cazul tragic al Doinei, tânăra doctoriță originară din Moldova, aflată în Franța pentru a-și urma visul profesional, a luat o turnură misterioasă și șocantă, punând întreaga comunitate în fața unui coșmar. Doina, care și-a găsit sfârșitul în mod brutal și prematur, a creat un șoc în rândul celor care o cunoșteau și au apreciat-o drept o femeie veselă, dedicată muncii și pasionată de cariera sa medicală.

Cu toate că tânăra nu a avut ocazia să-și împlinească visele și să-și ducă la îndeplinire planurile de specializare în Franța și de căsătorie, familia îndurerată se pregătește acum să repatrieze trupul neînsuflețit. Între timp, oamenii care au fost apropiați de Doina au rămas uluiți și îndurerați de pierderea ei tragică.

Cine este principalul suspect

Misterul din jurul morții Doinei a determinat familia să contacteze autoritățile franceze, iar noile informații furnizate de polițiști aduc la lumină ipoteze îngrijorătoare. Conform anchetatorilor, există suspiciuni că tânăra ar fi căzut victimă unei tentative de tâlhărie. La momentul descoperirii sale, ușa apartamentului era întredeschisă, iar trupul Doinei zăcea pe podea, îmbrăcată doar în lenjerie intimă.

Poliția franceză a anunțat că a reținut un prim suspect, pe care l-a plasat sub interogatoriu. Dacă acesta va fi găsit vinovat de moartea Doinei, el riscă să petreacă mulți ani în închisoare. Cu toate acestea, în cazul în care probele nu vor susține acuzațiile, investigația va continua pentru a identifica cu adevărat persoana responsabilă de tragicul sfârșit al tinerei doctorițe.

„Anchetatorii mi-au spus că e vorba de un francez și că i-au recuperat bunurile de la el. Motivul a fost tâlhărie (…) În același loc stăteau trei studente”, a declarat Cosmin Ungureanu, logodnicul Doinei.

Familia este șocată de vestea tragică primită

Doina Jurcă a fost nevoită să preia frâiele familiei, după ce mama sa a plecat în Italia la muncă, așa că s-a asigurat că fratele său mai mic are mereu ceea ce are nevoie. Cei dragi sunt în șoc din momentul în care au aflat teribila veste. O parte dintre membrii familiei au ajuns deja în Franța pentru a putea repatria trupul tinerei.

„Era o fată veselă în primul rând, destinsă, cu o preocupare deosebită pentru partea medicală, învăţătură aşa cum o cunosc toţi ceilalţi”, spun prietenii Doinei, conform Antena 3.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini