Redactia.ro
Home » Știri » Cine este tatăl lui David Popovici și ce meserie are. Bărbatul se dedică în totalitate fiului

Cine este tatăl lui David Popovici și ce meserie are. Bărbatul se dedică în totalitate fiului

Bărbatul se dedică în totalitate fiului

Iată cine este tatăl lui David Popovici și ce meserie are. Asemenea mamei lui David, este unul dintre oamenii cei mai importanți din viața românului de doar 17 ani, care e acum în centrul atenției tuturor datorită performanțelor lui în natație.

Cine este tatăl lui David Popovici și ce meserie are. Bărbatul se dedică în totalitate fiului

Dacă David Popovici nu mai are nevoie de nicio prezentare, toți sunt curioși să afle cine sunt oamenii care i-au dat viață, cum l-au crescut și l-au îngrijit, pentru că românul care va face 18 ani luna viitoare este deja un exemplu de urmat când vine vorba de felul lui de a fi și de a-și trăi pasiunea cea mai mare: înotul.

Mihai Popovici, tatăl lui David Popovici, a fost văzut de multe ori când își susținea fiul la competiții. Trăiește intens fiecare clipă de fiecare dată când fiul lui parcă devine una cu apa.

„A fost absolut senzațional! A fost un sentiment uluitor! Suntem foarte, foarte fericiți! Vă mulțumim pentru susținere”, a declarat acesta într-un moment de exaltare.

Bărbatul se dedică în totalitate fiului
Sursă foto: captură FINA / Mihai și Georgeta Popovici, părinții lui David Popovici

Bărbatul este absolvent al Academiei de Studii Economice din București. El a activat în domeniul vânzărilor în industria farmaceutică până când a hotărât să se dedice în totalitate lui David Popovici, a relatat Prosport.ro. Este și expert în marketing, şi specialist în zona de nutriţie, conform sursei, astfel că el se și ocupă de planul de nutriție al fiului ca acesta să fie într-o formă optimă atunci când are competiții și nu numai.

Jurnaliștii români l-au asemănat pe Mihai Popovici cu Richard Williams, tatăl jucătoarelor Serena și Venus Williams, două tenismene de succes, renumite la nivel internațional. Se spune că Richard Williams, care este antrenor de tenis la bază, plănuia ca fiicele lui să devină campioane încă de pe vremea când ele nici măcar nu se născuseră. Cu alte cuvinte, iată că Mihai Popovici ar putea fi și el același „manager-tată” de succes pentru el. Cu siguranță, până acum i-a ieșit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: