Redactia.ro
Home » TV » Cine este Teo de la iUmor și cum a devenit cunoscut pe tot globul

Cine este Teo de la iUmor și cum a devenit cunoscut pe tot globul

Cine este Teo de la iUmor

Claudiu Teohari este considerat părintele stand up-ului românesc, fiind cunoscut în toată lumea. Duminică seara, acesta a urcat pe scena iUmor de la Antena1, creând un adevărat moment de stand up comedy.

Cine este Teo de la iUmor și cum a devenit cunoscut pe tot globul

Teo, pe numele real Claudiu Teohari a urcat duminică pe scena iUmor de la Antena1 pentru a-și arăta talentul inconfundabil. Acesta este considerat tatăl stand up-ului românesc. Împreună cu Vio și Costel, doi comedianți formidabili, Teo are o experiență de peste 15 ani în stand-up și comedie. Conform Pagina de media, cei trei au fost printre primii creatori de conținut din online care au lansat un poadcast.„Teo este patriarhul, este preafericitul părinte al stand up-ului românesc”, a mărturisit Mihai Bendeac, impresionat de prezenţa invitatului surpriză.

În timpul momentului său, Teo a vorbit despre teoria conspiraționistă, conform căreia mogolul tech Bill Gates s-ar folosi de un vaccin împotriva coronavirusului pentru a implanta cipuri în corpul oamenilor, și despre cum ar face față românii în aceastp situație debusolantă. Teo a devenit faimos în cafeneaua Deko din Capitală, având pe Youtube o serie de înregistrări ale rutinelor sale care au devenit într-un timp foarte scurt virale.

Claudiu a crescut în cartierul Titan din Capitală, fiind nepotul unui pilot de linie aeriană care a zburat ocazional cu avionul oficial al președintelui Nicolae Ceaușescu. Puțini știu că Teo a cântat într-o formație rock pe vremea când era la liceu, a scris articole pentru ziarul școlii și a călătorit în Europa împreună cu echipa de dezbatere a liceeului George Coșbuc. La un moment dat, comediantul a declarat că acele dezbateri au avut o mare influență asupra modului în care a ajuns să se motiveze pe parcursul vieții sale. După ce a terminat liceul, Claudiu a absolvit Academia de Studii Economice din București, studiind managementul afacerilor. Ulterior a declarat că regretă timpul petrecut acolo.

Teo a devenit celebru pe Youtube

În 2003, în timp cd elucra în retail, Teo s-a gândit să se apuce de stand-up, iar prima sa reprezentație publică a avut loc în 2004 în Deko Caffe, un club din Capitală. Acesta a declarat că primul său moment pe scenă a fost una neplăcută, deoarece i s-a părut că lipsa de experiență a fost vizibilă, dar cu toate astea, Mihai Bobonete a avut încredere în talentul său și i-a cerut să revină în săptămână următoare cu un alt moment. Așadar, împreună cu colegii de benzi desenate, Costel Bojog și Viorel Dragu, Teo a devenit o adevărată senzație în 2006, când a publicat unele dintre rutinele lor pe Youtube.

Despre Teo mai știm că a obținut un loc de muncă la Leo Burnett Worldwide ca redactor, dar a renunțat când a reușit să câștige mulți bani din stand-up. Alături de Costel și Viorel, a fondat Club 99, propriul său club de comedie, deschizând turneul „Live and Kickin ‘” al lui Pablo Francisco la București în fața Sălii Palatului. Biletele au fost vândute imediat, acesta fiind considerat unul dintre cei mai talentați interpreți de comedie din țară. La iUmor Teo le-a demonstrat juraților că își merită titlul de părinte al stand-up-ului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: