Redactia.ro
Home » Știri » Cine este tinerica pentru care Bebe Cotimanis și-a părăsit soția. Cu ce se ocupă femeia care i-a cucerit inima actorului

Cine este tinerica pentru care Bebe Cotimanis și-a părăsit soția. Cu ce se ocupă femeia care i-a cucerit inima actorului

GALERIE FOTO (3)

Bebe Cotimanis, faimosul actor român în vârstă de 69 de ani, a atras atenția presei de divertisment datorită relației sale cu Iulia Dumitru, o tânără actriță care i-a cucerit inima. Deși Cotimanis a fost căsătorit de două ori și are doi copii, el a decis să-și părăsească soția pentru a fi alături de Iulia. Cu toate că formează un cuplu de ceva timp, cei doi nu au planuri de nuntă în viitorul apropiat.

„Într-o seară trăim și trei-patru vieți”

Cotimanis este destul de rezervat în privința căsătoriei, mai ales după experiențele sale anterioare, mărturisind că este un partener dificil din cauza caracterului său impulsiv. Cu toate acestea, el apreciază profund faptul că Iulia este alături de el și îl înțelege.

„Ne-am întâlnit la vârsta la care ne-am întâlnit și nu cred că ne vom despărți vreodată. Ne simțim din ce în ce mai bine, ne cunoaștem în amănunt și ne vom cunoaște și de acum încolo! Monotonia chiar deloc… avem o meserie și zilnic ne face să credem că o luăm de la zero.

Într-o seară trăim și trei-patru vieți. La teatru, acasă… indiferent de ce trăim peste zi, când ajungem acasă ne băgăm în pat și ne îmbrățișăm. Poate pare siropos, dar, dacă nu ai astfel de momente, viața este prea amară. Poți să te mai și cerți pentru că împăcarea este atât de frumoasă că poți să te mai și cerți”, a susținut actorul, conform Fanatik.

Parteneri în viața personală, dar și profesională

Un aspect interesant al relației lor este faptul că Bebe Cotimanis și Iulia Dumitru nu sunt doar parteneri în viața personală, ci și în cea profesională. Amândoi sunt actori și lucrează împreună la diverse proiecte teatrale și cinematografice. În timp ce unele cupluri evită să colaboreze profesional pentru a menține stabilitatea relației, Cotimanis se simte norocos că poate colabora cu iubita sa. Pentru el, această experiență este pozitivă, deoarece se pot susține reciproc și se înțeleg perfect.

„Mie-mi pare foarte bine, pentru că ne putem îndrepta, ne putem coordona, ne putem înțelege. Eu sunt spectator pentru ea, ea este spectator pentru mine”, a spus actorul.

În ciuda relației lor stabile și fericite, atunci când vine vorba despre căsătorie, Bebe Cotimanis rămâne evaziv. Întrebat de ce nu și-a cerut încă iubita în căsătorie, actorul a răspuns cu o glumă, preferând să nu ofere prea multe detalii.

„Nu știu, nu am vorbit cu ofițerul, nu am găsit ofițerul”, a declarat Bebe Cotimanis într-un interviu pentru Libertatea.

Destinul și-a făcut loc în viața lor printr-o întâlnire pe scena teatrului

Bebe Cotimanis și Iulia Dumitru s-au cunoscut acum opt ani, în timp ce se pregăteau pentru un spectacol la Teatrul Alexandru Davila. Întâlnirea lor a fost plină de emoție și a marcat începutul unei povești de dragoste neașteptate.

Deși Bebe era deja căsătorit la acea vreme, inima lui s-a deschis în fața frumuseții și talentului Iuliei. Pentru el, a fost dragoste la prima vedere, iar atracția pe care o simțea era evidentă încă din primele momente.

„Respiram mai greu când o vedeam, dar ea m-a ținut la distanță la început și asta m-a atras la ea. Cred că pe bază nervoasă m-am îndrăgostit”, a dezvăluit Cotimanis într-o emisiune.

La momentul întâlnirii lor, Bebe era căsătorit cu make-up artistul Florina Mărcuță, cu care avea un fiu, Matei. Cu toate acestea, viața a avut alte planuri pentru el și Iulia, care au descoperit că sunt predestinați unul pentru celălalt.

Echilibrul dintre viața personală și profesională

Relația lor a evoluat de-a lungul anilor, iar cei doi au reușit să își găsească echilibrul atât în viața personală, cât și în cea profesională. Bebe Cotimanis apreciază faptul că Iulia este o parteneră de viață și de scenă devotată, iar colaborarea lor le permite să își îmbogățească experiențele și să se susțină reciproc.

Faptul că amândoi sunt actori și înțeleg presiunile și provocările acestei meserii contribuie la consolidarea relației lor. Lucrează împreună la proiecte comune și se bucură de succesul pe care îl împărtășesc atât pe scenă, cât și în viața de zi cu zi.

Deși relația lor pare ideală, Bebe Cotimanis recunoaște că există și provocări. El mărturisește că poate fi un partener dificil din cauza caracterului său impulsiv, dar apreciază răbdarea și înțelegerea Iuliei. Comunicarea deschisă și sprijinul reciproc sunt elemente cheie care îi ajută să depășească momentele dificile.

Actorul a subliniat importanța momentelor de afecțiune și intimitate în relația lor. Deși pot apărea certuri și neînțelegeri, împăcarea și momentele petrecute împreună le oferă echilibrul necesar pentru a menține o relație sănătoasă și fericită.

Deși nu au planuri de căsătorie în viitorul apropiat, cei doi actori continuă să se susțină reciproc atât în viața personală, cât și în cea profesională. Prin dragostea și înțelegerea lor, Bebe Cotimanis și Iulia Dumitru demonstrează că, indiferent de vârstă sau circumstanțe, adevărata iubire poate triumfa

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini