Redactia.ro
Home » Monden » Cine este vedeta de la Pro TV care a refuzat să participe la Survivor All Stars. Fanii au rămas șocați când au aflat realul motiv: ”Orice se poate întâmpla”

Cine este vedeta de la Pro TV care a refuzat să participe la Survivor All Stars. Fanii au rămas șocați când au aflat realul motiv: ”Orice se poate întâmpla”

GALERIE FOTO (2) Survivor All Stars 29 februarie 2024: Noi surprize, răsturnări de situație și momente emoționante

Survivor România All Stars a captat atenția publicului prin reunirea celor mai buni concurenți din toate timpurile într-o competiție plină de provocări și intensitate. În ciuda prestigiului acestei ediții, nu toate vedetele au fost pregătite să se încumete în jungla dominicană.

Printre acestea se numără și  o artistă cunoscută pentru curajul său și pentru lupta pe care o poartă cu o boală autoimună. Fanii au rămas uimiți în momentul în care au descoperit că aceasta a fost invitată să participe la Survivor, dar a refuzat imediat.

Cine este vedeta de la Pro TV care a refuzat să participe la Survivor All Stars

Fanii Xoniei au fost surprinși să afle că aceasta a refuzat oferta de a participa la Survivor România All Stars. Cu toate că ar fi fost o oportunitate de a-și demonstra încă o dată determinarea și puterea de a lupta, Xonia a făcut o alegere întemeiată, ținând cont de starea sănătății sale. Este cunoscut faptul că artista se confruntă cu o boală autoimună și urmează un tratament pentru a o ține sub control.

Decizia de a nu accepta provocarea lansată de Pro TV nu a fost ușoară pentru Xonia. Ea și-ar fi dorit să se alăture competiției și să lupte alături de celelalte vedete, dar a înțeles că sănătatea ei este prioritară. Riscul de a avea reacții adverse într-un mediu atât de dificil și vitreg ca jungla dominicană a fost prea mare pentru a fi ignorat. Experiența  artistei în cadrul unei competiții similare a contribuit la înțelegerea profundă a ceea ce ar fi implicat participarea la Survivor România All Stars.

„Sincer, mi-ar fi plăcut să fi fost acolo, m-au sunat cei de la Pro TV și, din păcate, împreună am zis că nu ar fi indicat, pentru că într-adevăr am problemele mele de sănătate. Am un tratament nou și nu știam care vor fi reacțiile. Am zis să nu riscăm, dar, cine, știe, poate fac o surpriză pe acolo.

Gașca e mișto, concurenții sunt foarte tari, e the best of the best, sincer, și orice se poate întâmpla. Sunt acolo pe televizor, stau și mă uit. Am și eu acolo niște emoții, îți dai seama, când îi văd pe prietenii mei. Le doresc shall the best person win”, a declarat Xonia, potrivit Impact.

Xonia a făcut senzație la Survivor în urmă cu doi ani

În urmă cu doi ani, Xonia a făcut parte din echipa Faimoșilor la Survivor. Acea experiență a fost una extrem de solicitantă pentru ea, fiind nevoită să facă față condițiilor dure din junglă și expunerii îndelungate la soare. Reacția adversă puternică pe care a avut-o atunci a marcat-o profund, iar acum, conștientizând cât de mult ar putea fi pusă la încercare din punct de vedere al sănătății, Xonia a preferat să nu repete experiența.

Refuzul de a participa la Survivor România All Stars a fost o decizie înțeleaptă a Xoniei, demonstrând că știe să-și pună sănătatea pe primul loc. Chiar dacă ar fi fost o oportunitate de a-și arăta din nou curajul și hotărârea, a ales să nu-și expună corpul riscurilor iminente din junglă. Alegerea sa a fost una responsabilă și reflectă maturitatea și înțelepciunea pe care o are ca individ și ca artistă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: