Redactia.ro
Home » Monden » Cine i-a intrat la inimă lui Emil Rengle după Survivor România. „În momentul de față sunt îndrăgostit”

Cine i-a intrat la inimă lui Emil Rengle după Survivor România. „În momentul de față sunt îndrăgostit”

Emil Rengle, Survivor Romania

Emil Rengle a vorbit despre experiența Survivor România, cum s-a întors de acolo și în ce relații a rămas cu unii dintre cei pe care i-a întâlnit. Iată ce a mărturisit despre momentele de acolo, dar și de ce a spus că e îndrăgostit în clipa de față.

Emil Rengle, despre experiența Survivor România. „În momentul de față sunt îndrăgostit”

Marea pasiune a lui Emil Rengle este dansul, dar în egală măsură iubește cu pasiune și viața, cu toate provocările ei. Tocmai de aceea, a acceptat să ia parte la tot ce a însemnat Survivor România.

„Acolo, în Republica Dominicană, am slăbit, am devenit rahitic, am ajuns înapoi în România, am inceput să mănânc de toate, m-am îngrășat și acum sunt din nou într-o formă foarte bună, chiar încep să mi se vadă pătrățelele”, a spus Rengle într-un interviu pentru Click!.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emil Rengle (@rengle.now)


El a mărturisit se simte bine, chiar „excelent” și a lăsat să se înțeleagă că nu are pe nimeni.

„Sunt bine, excelent, cel mai bine din viața mea de până acum. (…) În momentul de față sunt îndrăgostit de viață și de mine. Dacă aș fi fost într-o relație aș fi spus, dar nu sunt”, a mai declarat el.

Rengle a mai spus că a rămas în relații bune cu Remus Boroiu, dar și mai bune cu Zmărăndescu.

„Zmărăndescu, suntem cei mai buni prieteni. Ne sunăm zilnic, nu ne începem ziua unul fără altul, și asta este real. Îl iubesc, este extraordinar, plin de umor, acest om care la 50 de ani a scos, cred,  copilul din el și îi e dor să se joace. E un influncer acum, postează pe rețelele de socializare”, se arată în același articol.

Reporter: Cu Alex Delea nu ai păstrat legătură?

Emil Rengle, pentru Click!: „Ba da, suntem amici. Eu am un crush pentru Alex Delea 100%. El este pe val acum, merge peste tot unde este invitat. Uite, spre deosebire de Zmărăndescu, cu Alex nu vorbesc zilnic. Deși poate ar trebui să o fac”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: