Redactia.ro
Home » Monden » Cine îi moștenește averea Ronei Hartner, după ce a murit. Și-a făcut testamentul în urmă cu puțin timp

Cine îi moștenește averea Ronei Hartner, după ce a murit. Și-a făcut testamentul în urmă cu puțin timp

În luna august a acestui an, Rona Hartner, faimoasa actriță și cântăreață care și-a găsit sfârșitul la vârsta de 50 de ani, a împărtășit publicului, printr-o intervenție televizată emoționantă, cine va fi destinatarul întregii sale averi. Într-un gest marcat de grijă maternă, Rona a făcut testamentul cu doar două luni înainte de a pleca dintre noi.

În urmă cu puțin timp, sora artistei a dat vestea cea tristă pe rețelele de socializare. Din păcate, Rona nu a mai putut lupta cu cancerul, așa că s-a stins din viață. Rămân, însă, întrebări cu privire la testamentul său. Din fericire, artista a rezolvat această problemă încă din vara acestui an.

Cui i-a lăsat Rona Hartner toată averea

Din nefericire, detalii concrete despre cuantumul averii sale rămân incerte, întrucât divorțul de Herve Camilleri i-a lăsat pe artistă fără mijloace financiare semnificative. Totuși, cu inima grea, Rona Hartner s-a consultat cu medicii, aceștia recomandându-i să meargă la notar pentru a-și pune în ordine ultimele dorințe. Astfel, actrița a făcut pașii necesari pentru a se asigura că fiica sa, Rita, în vârstă de doar 15 ani, va avea un viitor securizat și promițător.

„Timp de o lună, toți doctorii mă trimiteau doar la notar să îmi fac testamentul. Am fost cu copilul meu, care ieșise de la o școală de make-up, era fericită, câștigase o diplomă și știa că merge cu mine să îmi fac testamentul, să îi las totul. A fost groaznic pentru noi. A fost ca un fir peste o prăpastie, a fost îngrozitor”, a spus artista, în cadrul emisiunii lui Cristi Brancu, de la Prima TV.

Rita, destinatara acestui generos testament, a fost înconjurată de afecțiune și grijă din partea celei care i-a dat viață. Rona Hartner și-a dorit ca fiica sa să aibă posibilitatea de a-și urma pasiunile și de a-și construi propria cale în viață. Cu toate că suma exactă a averii nu a fost specificată, gestul mamei sale reflectă nu doar o grijă financiară, ci și o dorință profundă de a-și susține copilul în realizarea visurilor sale.

Din ce vrea să câștige bani fiica Ronei Hartner

Rita, o tânără de doar 15 ani, are deja pasiuni bine conturate. Devotată machiajului și desenului, aceasta a primit nu doar o moștenire financiară considerabilă, ci și o șansă de a-și dezvolta talentul și de a-și croi un drum către succes. La vârsta de 18 ani, conform voinței mamei sale, Rita va intra în posesia averii și, mai mult decât atât, va avea la dispoziție o diplomă ce îi va deschide ușile către recunoaștere la nivel european.

„I s-a propus un stagiu de șapte zile, să facă toată baza de școală numărul unu, școală de make-up nivel unu.

La 18 ani, diploma aia va fi europeană, chiar internațional valabilă. Deocamdată e doar diplomă de participant, dar a terminat cu nivel excelent, pentru că într-adevăr s-a implicat enorm. Fiecare machiaj pe care l-a realizat a durat șase ore. Deci a făcut șapte machiaje profesioniste, de la machiaj natural până la machiaj de modă, apoi machiaj de nuntă. Acum, imaginează-ți că în Franța au sunat-o deja cliente care vor să le machieze.

E interesată de tot ce e legat de frumusețe, desen… Acum a creat un T-shirt al ei. Face T-shirt-uri din astea pentru rockeri. În tot ce e legat de artă e foarte implicată”, a spus Rona Hartner, pentru Fanatik.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: