Redactia.ro
Home » Monden » Cine îl va înmormânta pe Lucian Ionescu. Impresarul vedetelor a fost răpus de COVID19

Cine îl va înmormânta pe Lucian Ionescu. Impresarul vedetelor a fost răpus de COVID19

GALERIE FOTO (2) Cine îl va înmormânta pe Lucian Ionescu.

Cine îl va înmormânta pe Lucian Ionescu. Impresarul vedetelor, Lucian Ionescu s-a stins din viață în prag de Crăciun, fiind răpus de coronavirus. Apropiații săi s-au întrebat cine se va ocupa de înmormântarea acestuia, având în vedere că soția sa este internată în spital. Totodată, s-a aflat de ce membrii trupei Proconsul nu s-au mai aflat pe lista invitaților la “Revelionul lui Dan Negru”.

Cine îl va înmormânta pe Lucian Ionescu. Impresarul vedetelor a fost răpus de COVID19

Cine îl va înmormânta pe Lucian Ionescu. Cunoscutul impresar al vedetelor, Lucian Ionescu s-a stins din viață, fiind răpus de coronavirus. Din cauza formei agresive de COVID19 și a diabetului, Lucian Ionescu a murit. Apropiații se întreabă cine îl va înmormânta pe Lucian Ionescu, având în vedere că soția acestuia se află internată în spital. Potrivit Cancan.ro, fosta soție a celebrului impresar se va ocupa de funeraliile acestuia. Șansele de supraviețuire ale impresarului au fost minime după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Lucian Ionescu suferea de diabet și era supraponderal, motiv pentru care nu a mai putut fi salvat. Impresarul vedetelor a fost internat la Spitalul “Dr. Ion Cantacuzino” din București. “(…). Am vorbit cu o doctoriță, m-am interesat de starea lui de sănătate. Era foarte grav, mi s-a spus că are plămânii albi, de la grăsime, este supraponderal. În plus, este și diabetic. Am fost asigurată că medicii fac tot ce e omenește posibil ca să-l scoată din ghearele morții”, a declarat Cornelia Catanga.

Conform unei asistente medicale din cadrul spitalului “Cantacuzino”, Lucian Ionescu a ajuns la spital cu o formp gravă a bolii, având și alte probleme de sănătate. Pe 26 decembrie, Lucian Ionescu a pierdut lupta cu noul virus, iar fiul său a fost cel care a făcut anunțul dureros. Acesta a postat un mesaj pe rețelele de socializare, făcând un apel către cei apropiați. (…). „Să vă rugați pentru sufletul său, dacă se poate. Din nou, sărbători fericite și o zi bună”, le-a transmis fiul lui Ionescu.

Cine se va ocupa de înmormântarea lui Lucian Ionescu

Soția impresarului, Janine este infectată și ea cu noul coronavirus, fiind internată la Spitalul Clinic “Victor Babeș” din București. Se pare că aceasta și fosta soție a impresarului vedetelor au o relație specială, motiv pentru care aceasta se va ocupa de funeraliile lui Lucian Ionescu. Potrivit mărturiilor făcute de un apropiat al acestuia, impresarul ar fi trebuit să participe împreună cu membrii trupei Proconsul la filmările pentru “Revelionul lui Dan Negru”. Mai mult, acesta ar fi luat decizia în numele tuturor de a nu accepta invitația, pentru că nu și-ar fi dorit să se testeze împotriva noului virus, așa cum cere protocolul din Antena 1.

Fiica managerului a transmis duminică, 26 decembrie un mesaj emoționant, la scurt timp, după ce a primit vestea că tatăl lui a plecat dintre noi. “Vreau doar să știi că ești în sufletul meu și că o să te iubesc toată viață mea! Dumnezeu să te primească în ceruri, acolo unde îți este locul! Dumnezeu să te ierte, tată! Sufletul meu și inima mea ! Doare atât de tare, încât efectiv nu știu ce să fac să te aduc înapoi!”, a scria aceasta. De asemenea, aceasta a postat și o poză de album din copilărie în care apare împreună cu tatăl ei.

Fotografia postat de fiica lui Lucian Ionescu
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: