Redactia.ro
Home » Monden » Cine l-a turnat pe Florin Salam la poliție. Din cauza lui manelistul a fost luat pe sus de oamenii legii: ”Nu a venit la nuntă”

Cine l-a turnat pe Florin Salam la poliție. Din cauza lui manelistul a fost luat pe sus de oamenii legii: ”Nu a venit la nuntă”

Florin Salam, cunoscutul artist de manele din România, a fost recent subiectul unei controverse ce a stârnit valuri în lumea muzicii și nu numai. Pe data de 14 martie, Salam a fost reținut pentru 24 de ore, urmare a unor acuzații legate de nerespectarea unor angajamente profesionale, deși artistul insistă că și-a îndeplinit obligațiile.

Situația sa juridică a evoluat rapid, fiind eliberat și plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. În centrul acestei dispute se află o sumă de bani – un avans de 5.000 de euro – primit pentru un eveniment la care Florin Salam nu ar fi participat, dar pe care afirmă că l-a returnat.

Cine l-a turnat pe Florin Salam

Conform plângerilor, una dintre acestea a venit direct din Costești, județul Argeș, și a fost depusă de Maikal Stănescu, asociat al cunoscutului clan Fluture. Se pare că această plângere a fost motivată de un eveniment important în viața liderului clanului, nimeni altul decât Paul Fluture, care și-a măritat fata pe 29 septembrie. Stănescu a avansat suma menționată pentru ca Florin Salam să anime atmosfera nunții, o promisiune care, aparent, nu a fost onorată, deși artistul susține contrariul.

”L-au vrut pe Salam să le cânte la nuntă. Pe impresarul lui Salam l-au luat mai cu forța, așa, i-au spus că-l vor pe Salam și i-au băgat în cont 5.000 de euro. Trebuia să cânte la o nuntă la care zestrea fetei a fost de foarte mulți galbeni, care valorează cam 200.000 de euro.

Salam nu a fost de acord, le-a transmis că, dacă se va simți bine, va cânta. Dar nu s-a simțit și nu a venit la nuntă. Impresarul lui Salam ar fi vrut să le dea banii, dar ăia au cerut 15.000 de euro. `Dacă nu-mi dai 15.000 de euro, te bag la pușcărie!`, așa i-au spus. De altfel, după ce Florin Salam a fost arestat, a apărut postarea lui Maikal pe Facebook, unde spune că s-a ținut de cuvânt”, a susținut o sursă apropiată pentru Cancan.

Clanul Fluture este cunoscut pentru problemele cu legea

Clanul Fluture nu este străin de atenția publică, avându-și propriul istoric de confruntări cu legea. Mai mult decât un simplu scandal legat de o prestare artistică nerespectată, această situație aruncă lumina asupra unui trecut mai tumultuos. În urmă cu peste cinci ani, membrii clanului, cu Goman Fluture în frunte, au fost trimiși în judecată pentru o serie de acuzații grave, inclusiv abuz în serviciu și complicitate la spălarea banilor, un caz în care a fost implicat și primarul din Ghimbav.

Contextul acestor acuzații și plângeri este încărcat de nuanțe, iar adevărul pare să se ascundă undeva între declarațiile părților implicate. Ce este cert este că situația a generat un val de speculații și discuții, nu doar despre etica profesională a lui Salam, ci și despre influența pe care o pot avea astfel de clanuri asupra vieții publice și culturale din România.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: