Redactia.ro
Home » Știri » Cine l-a vizitat pe Vlad Pascu în închisoare. Nu este vorba despre familie sau prieteni

Cine l-a vizitat pe Vlad Pascu în închisoare. Nu este vorba despre familie sau prieteni

Noi detalii în cazul lui Vlad Pascu! Ce i-ar fi spus tatăl la telefon când a fost oprit de poliție pentru un control de rutină: „Lasă, tată, că o să...”

Vlad Pascu, un tânăr în vârstă de 19 ani care a provocat moartea a doi studenți într-un accident de mașină în urma căruia era sub influența drogurilor, primește vizite doar de la avocata sa, Sorina Ionela Stoica, în timpul detenției sale. Potrivit unor informații furnizate de surse judiciare pentru Playtech.ro, Sorina Ionela Stoica a preluat cazul și, de atunci, a ales să nu facă declarații și să fie singura care îl vizitează pe șoferul condamnat pentru conducere sub influența substanțelor interzise. În mod notabil, părinții lui Vlad Pascu nu au făcut nicio vizită la arestul din Constanța pentru a-l vedea. Iată detaliile!

Cine l-a vizitat pe Vlad Pascu în închisoare

În timp ce Vlad Pascu se confruntă cu riscul de a petrece restul vieții sale în închisoare din cauza faptului că a condus sub influența drogurilor și a provocat moartea a doi studenți, prietenii săi care se aflau în mașină în momentul tragicului accident nu au fost implicați în nicio anchetă polițienească. Acești prieteni nu au fost chemați pentru interogatorii până în acest moment.

În același timp, Vlad Pascu este vizitat în închisoarea din Constanța doar de către avocata sa, iar părinții săi nu i-au făcut nicio vizită. De câteva zile, tatăl lui Vlad Pascu a dispărut, deoarece s-ar fi deplasat în Olanda la sfârșitul lunii august, locul în care este stabilit de mulți ani. Conform informațiilor provenite din surse apropiate anchetei, se pare că șoferul care era sub influența drogurilor nu a primit nici măcar o vizită din partea mamei sale.

Vlad Pascu riscă să facă închisoare pe viață

Ancheta în cazul tragic din 2 Mai, în care cei doi tineri au pierit în urma incidentului provocat de Vlad Pascu, a fost actualizată cu informații noi. Avocatul reprezentând familiile Robertei și lui Sebastian a făcut o cerere importantă în numele clienților săi. Aceasta constă în schimbarea incriminării tânărului de 19 ani, care inițial era acuzat de ucidere din culpă, astfel încât acesta să fie cercetat acum pentru infracțiunea mai gravă de omor calificat.

Potrivit informațiilor de pe observatornews.ro, întrucât se afla sub influența drogurilor, conducea un vehicul pentru care nu avea experiența necesară și circula cu o viteză excesivă în momentul tragediei, se consideră că fapta pe care a comis-o ar putea fi calificată ca având intenție directă. În cazul în care Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța va aproba această schimbare, tânărul de 19 ani ar putea să fie condamnat la o pedeapsă de 25 de ani de închisoare sau chiar la închisoare pentru tot restul vieții.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: