Redactia.ro
Home » TV » Cine sunt Ana și Lizzie, „fetele” care au primit Golden Buzz la „Românii au talent”. Jurații au fost șocați de prestația lor

Cine sunt Ana și Lizzie, „fetele” care au primit Golden Buzz la „Românii au talent”. Jurații au fost șocați de prestația lor

Cine sunt Ana și Lizzie, _fetele_ care au primit Golden Buzz la _Românii au talent_

Cine sunt Ana și Lizzie, „fetele” care au primit Golden Buzz la „Românii au talent”. Luni seara, cei patru jurați de la „Românii au talent” s-au ridicat în picioare pentru numărul unei fetițe de 11 ani, care a prezentat un numar de ventrilocie. Mai mult, Andra a apăsat butonul de Golden Buzz, astfel, Ana și păpușa Lizzie merg direct în semifinală.

Cine sunt Ana și Lizzie, „fetele” care au primit Golden Buzz la „Românii au talent”. Jurații au fost șocați de prestația lor

Cine sunt Ana și Lizzie, „fetele” care au primit Golden Buzz la „Românii au talent”. O fetiță de numai 11 ani a făcut senzație pe scena de la Românii au talent. Ana și păpușa Lizzie au atât juriul, cât și publicul. Impresionată de talentul fetiței, Andra a apăsat butonul Golden Buzz, Ana fiind trimisă direct în semifinală. Cu siguranță, unii copii se nasc cu un talent special, iar Ana, la numai 11 ani a reușit să-i ridice în picioare pe toți membrii juriului de la „Românii au talent”. Fetița a prezentat un număr de ventrilocie, iar cel mai surprinzător lucru este faptul că Ana nu practică de mult timp această artă.

Această artă am descoperit-o acum doi ani pe Youtube și am început în perioada carantinei, când toată lumea era blocată în case. Am început așa încet, făceam voci, făceam exerciții de dicție și am evoluat. Am început prin a-mi confecționa păpuși din șosete cu tutuuri, cu papioane, cu năsturei, iar anul acest am primit o păpușă, pe Lizzie. Și m-am gândit unde ar fi cel mai potrivit loc să se lanseze diva, decât aici la Românii au Talent„, a povestit Ana.

În fața juraților, copila a declarat că păpușa sa Lizzie este cea mai bună prietenă a sa și că a primit-o cadou de ziua ei. „Eu mă numesc Ana, iar ea este Lizzie. Avem 11 ani, suntem născute în aceeași zi și locuim în București. Am primit-o pe Lizzie de ziua mea pentru că mi-am dorit foarte mult o păpușă. O iubesc foarte mult, este prietena mea cea mai bună. Ca orice bune prietene ne mai certăm. Câteodată ea se dă mare și de asta ne mai certăm. Știu, e o mincinoasă. Ana, zero like-uri pe TikTok”, a spus păpușa Lizzie.

Jurații de la Românii au talent au fost fermacați de numărul celor două prietene

Așadar, numărul celor două prietene a început pe acordurile piesei lui Annie Lennox-I Put A Spell On You, fiind interpretată la început de tânăra de 11 ani, după care numărul a continuat cu un duel muzical între Ana și Lizzie. Fetița a reușit să surprindă juriul prin modul în care a interpretat piesele, iar reacțiile juriului au fost uluitoare. „Doamne, nu-mi vine să cred ce-am văzut„, a exclamat Smiley la final.

Toți membrii juriului au fost de acord că numărul Anei a fost foarte dificil, mai ales că fetița a cântat piesa cu gura aproape închisă. „Mulți cântăreți nu pot să facă cu gura deschisă ce ai reușit tu. Ești de departe cel mai spectaculos număr pe care eu l-am văzut la Românii au Talent”, a remarcat Călinescu. La final, Andra a declarat că s-ar bucura nespus de mult ca Ana să câștige Românii au talent pentru că are un talent uimitor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: