Redactia.ro
Home » Știri » Cine sunt autorii crimei din cartierul Crângași? De la ce a început încăierarea

Cine sunt autorii crimei din cartierul Crângași? De la ce a început încăierarea

Cine sunt autorii crimei din cartierul Crângași? De la ce a început încăierarea

O crimă oribilă a șocat comunitatea din cartierul Crângași, în urma căreia un bărbat de 47 de ani și-a pierdut viața în urma unui atac brutal. Autorii acestei tragedii sunt doi adolescenți în vârstă de 16 și 20 de ani, iar motivul care a declanșat întregul incident pare a fi o ceartă aparent banală, legată de o fată. Iată toate detaliile!

Cine sunt autorii crimei din cartierul Crângași?

În urmă cu doar câteva ore, liniștea din parcul din Sectorul 6 s-a spulberat în momentul în care agresorii au hărțuit o fată. Bărbatul, martor la întreaga scenă, a încercat să intervină pentru a o proteja pe tânără. Însă gestul său curajos a dus la un final tragic, când cei doi tineri s-au întors împotriva lui, l-au atacat cu brutalitate și l-au lăsat fără viață. Agresorii, lipsiți de orice urmă de remușcare, au fost prinși rapid de către poliție.

În ciuda faptului că au fost identificați și reținuți, motivul care a declanșat această tragedie rămâne dezbătut, o ceartă minoră, aparent lipsită de importanță, a escaladat într-o crimă odiosă. Potrivit declarațiilor martorilor și informațiilor furnizate de sursele media, se pare că agresorii erau nemulțumiți de refuzul unei fete de a-i accepta pe rețelele de socializare. Frustrarea lor a culminat într-un act de violență extremă, care a dus la pierderea unei vieți și la distrugerea a mai multe familii.

Cu o furie palpabilă față de cei doi agresori pentru fapta oribilă comisă, o femeie s-a adresat în fața camerelor de luat vederi declarând că „vrea să stea de vorbă cu idioții ăia”. ”De la o fată, da. Deci, de la fata aia. Da, se cunoştea cu băieţii. De la o fată a plecat problema”, a comentat femeia, conform Observatornews.ro.

Sursa foto: RTV
Sursa foto: RTV

Furia și dezgustul față de această crimă odiosă au fost exprimate vehement, iar presiunea pentru ca cei vinovați să fie pedepsiți conform legii a crescut considerabil. Familia victimei și-a exprimat durerea și șocul, cerând justiție pentru persoana dragă pierdută în mod tragic. În acest context de îngrijorare și indignare, autoritățile au preluat ancheta, iar procurorii vor căuta să stabilească cu exactitate circumstanțele care au condus la comiterea acestei crime.

„La data de 14 mai 2024, în jurul orei 20.25, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 20 a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe un bulevard din Sectorul 6, un bărbat ar fi fost agresat fizic cu un obiect contondent, la nivelul capului, de către alți doi bărbați.

La fața locului s-au deplasat de urgență polițiști din cadrul Secției 20, care au constatat că aspectele sesizate se confirmă. Totodată, la fața locului un echipaj de prim-ajutor, în pofida eforturilor depuse, a declarat decesul victimei. Cei doi tineri bănuiți de săvârșirea faptei au fost identificați și depistați, aflându-se la sediul secției.

Cercetările sunt preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri – DGPMB, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, precum și dispunerea măsurilor legale care se impun. Trupul neînsuflețit va fi condus la Institutul Național de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei”, precizat Direcția Generală de Poliție a Municipiului București (DGPMB) în urmă cu 12 ore.

Care sunt orașele cele mai periculoase din România?

În ciuda eforturilor recente pentru îmbunătățirea securității naționale și a intensificării acțiunilor polițienești, România încă se confruntă cu provocări majore în ceea ce privește siguranța în anumite orașe. Un studiu recent privind siguranța și calitatea vieții în orașele din țară a adus la lumină aceste zone în care oamenii nu se simt protejați în totalitate.

Analizând evaluările a aproape 100.000 de români referitoare la orașele și cartierele în care locuiesc, studiul a dezvăluit că există unele orașe mai periculoase și mai nesigure decât altele în România. Printre acestea se numără Alexandria, Suceava, Satu Mare, Bacău, Călărași și Târgoviște, urmate de Vaslui, Piatra Neamț, Galați și Reșița. Aceste localități se confruntă cu un nivel ridicat de criminalitate și cu o percepție generală a lipsei de siguranță.

Studiul a mai indicat că regiunile Maramureș și Moldova sunt printre cele mai nesigure din țară, în timp ce Transilvania, Crișana, Bucureștiul și Ilfovul sunt considerate mai sigure. Cu toate acestea, chiar și Bucureștiul, capitala țării, s-a clasat abia pe locul al nouălea în topul celor mai sigure orașe din țară.

În contrast, orașele cu cel mai ridicat grad de siguranță din România includ Oradea, Brașov și Cluj-Napoca. Aceste localități sunt percepute ca fiind locuri unde oamenii se simt mai protejați și unde calitatea vieții este considerată în parametri normali.

Studiul a luat în considerare o serie de factori, printre care costul general al vieții, accesul la instituțiile de sănătate publică, calitatea mediului înconjurător, nivelul de curățenie, expunerea la zgomot, existența spațiilor verzi, accesibilitatea la transportul în comun și la instituțiile de învățământ, conform Newsweek.ro.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: