Redactia.ro
Home » Monden » Cine sunt cei 4 concurenți nominalizați de Andrei? O nouă strategie pe Insula de 1 milion

Cine sunt cei 4 concurenți nominalizați de Andrei? O nouă strategie pe Insula de 1 milion

Andrei a introdus o nouă strategie în cadrul competiției Insula de 1 milion, desfășurată în Republica Dominicană, prin nominalizarea a patru concurenți, două femei și doi bărbați, pentru următoarele probe ale emisiunii. În ediția din 18 martie, decizia lui Andrei de a selecta acești patru concurenți a stârnit discuții aprinse între participanți.

Cine sunt cei 4 concurenți nominalizați de Andrei?

Originar din Arad, Andrei a fost desemnat prin tragere la sorți pentru a face nominalizările, luând în considerare inițial doar concurente de sex feminin. Ulterior, după discuții cu colegii săi de echipă, a optat pentru o abordare mixtă, nominalizând atât femei, cât și bărbați.

„Aveam în gând o formulă formată doar din 4 femei. În seara în care am fost ales la ruletă, dar a doua zi, vorbind cu campamentul meu, mi-am schimbat decizia și doresc să fac o formulă mixtă”, a spus Andrei în ediția de luni, 18 martie, a emisiunii Insula de 1 milion.

O nouă strategie pe Insula de 1 milion

Andrei și-a propus să utilizeze o tactică de „dezbinare și cucerire”, sperând că eliminarea succesivă a concurenților îi va crește șansele de a câștiga competiția. Astfel, a ales să nominalizeze la probă pe Blondu, Raul, Carina și Maria, crezând că prietenia dintre aceștia poate intensifica competitivitatea jocului și poate influența moralul rămasului în concurs.

„Îmi doresc ca toți acești concurenți să plece acasă unul câte unul ca eu să pot câștiga acest concurs. Cred că prietenia poate face jocul un pic mai competitiv și dacă unul pleacă acasă, celălalt se poate demoraliza”, a mai spus Andrei, potrivit kanald.ro. 

Reacțiile concurenților la strategia lui Andrei au variat, mulți dintre ei fiind surprinși de decizia de a separa grupuri de prieteni. Carina și Maria au fost văzute îmbrățișându-se emoționate la aflarea veștii că sunt nominalizate împreună, în timp ce Blondu și Raul, veniți împreună în competiție, se bazează pe diferite atuuri personale pentru a spera la victorie, fiecare considerându-se favorit în funcție de natura probei finale.

„Nici eu nu m-aș fi gândit așa bine, a ales două fete, doi băieți.

A ales doi prieteni, două prietene, a mers pe dezbină și cucerește”, a spus Mihai.

Raul a mărturisit că s-a înscris în competiție după ce a consumat alcool, dorind să își testeze limitele și să se bucure de noua experiență, în timp ce Maria a vorbit despre dificultățile copilăriei sale și despre legătura strânsă cu fratele ei, care a motivat-o să se înscrie în Insula de 1 milion. Carina, pe de altă parte, a primit vestea nominalizării cu emoție, dar și cu hotărârea de a face față provocării.

„Am doi frați, sunt mezinul familiei, vreau să-mi deschid o afacere, să fiu propriul șef. Eu n-am Instagram, n-am nimic, totul e aici, în cap. Vreau să mă bucur de experiența asta, nu am venit să câștig. Sunt în Dominicană, uite ce frumos e oceanul”, a spus Raul în urma nominalizării făcute de Andrei.

Sursa foto: kanald.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: