Redactia.ro
Home » Știri » Cine sunt cei doi tineri care au murit după ce s-au ciocnit cu motocicletele în judeţul Braşov. Au avut povești de viață trase la indigo și un destin crunt

Cine sunt cei doi tineri care au murit după ce s-au ciocnit cu motocicletele în judeţul Braşov. Au avut povești de viață trase la indigo și un destin crunt

tineri morti bv

În noaptea de joi spre vineri, doi tineri în vârstă de 19 ani au pierit pe loc în urma unui impact frontal între motocicletele lor în comuna Holbav din județul Brașov. Acești tineri nu posedau permise de conducere și nu purtau echipamente de protecție.

Cine sunt cei doi tineri care au murit după ce s-au ciocnit cu motocicletele în judeţul Braşov

Cei doi tineri erau apropiați ca prieteni și împărțeau multe lucruri în comun: amândoi aveau 19 ani, se numeau George, împărtășeau pasiuni similare și aveau planuri de viitor similare. Se pare că și destinul lor a fost unul identic, cu un sfârșit tragic.

Motocicletele pe care se aflau nu erau dotate cu faruri, iar lipsa totală de lumină a contribuit semnificativ la producerea accidentului. Cei doi adolescenți s-au ciocnit frontal, iar rezultatul a fost tragic. „Am auzit bușitura și m-am dus să văd și noi n-am crezut că sunt morți. Ne-am dus și am pus mână să vedem dacă mai au puls și noi ne-am speriat și am sunat pe toată lumea și am strigat și a venit tati. Noi nu aveam ce să le facem, noi doar i-am găsit”, a povestit o prietenă a băieților.

Cu toate că ambulanța a sosit rapid la locul accidentului, personalul medical a fost nevoit să constate doar decesul victimelor, rănile pe care le suferiseră cei doi tineri fiind unele foarte grave.

Tinerii nu dețineau permis de motocicletă și nici nu aveau cască de protecție

Au fost niște băieți chiar de nota 10. Ieri chiar a fost aici la noi de ne-a ajutat la ceva. Era așa de glumeț, ca niciodată. Nu știu ce s-a întâmplat, nu ne-a venit a crede. I-am văzut acolo jos și tot nu-mi vine a crede nici acum”, povestește o rudă.

Cei doi tineri au avut povești de viață foarte similare. Ambii au crescut în familii numeroase, unde tații lor au decedat, iar mamele au părăsit familia, fiind crescuți de frații mai mari. După ce au împlinit 18 ani, ambii au plecat să lucreze în străinătate, iar cu câteva săptămâni în urmă, s-au întors în România pentru concediu. Cu economiile adunate cu greu în Germania, au achiziționat motocicletele care în cele din urmă le-au adus tragicul sfârșit.

Cei doi nu erau posesori de permise de conducere, mai mult cele două motociclete nu erau înmatriculate în circulație. Circulau fără ca cei doi motocicliști să aibă echipament de protecție și cască de protecție pe cap”, a declarat Daniel Zontea, purtător de cuvânt al IPJ Brașov.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: