Redactia.ro
Home » Monden » Cine sunt cele 10 ispite feminine de la Insula Iubirii? Astăzi se dă startul sezonului 7

Cine sunt cele 10 ispite feminine de la Insula Iubirii? Astăzi se dă startul sezonului 7

GALERIE FOTO (9) Începe noul sezon din Insula Iubirii! Ce s-a întâmplat cu foștii concurenți

Cine sunt cele 10 ispite feminine de la Insula Iubirii? Astăzi se dă startul sezonului 7! Iată tot ce trebuie să știi!

Cine sunt cele 10 ispite feminine de la Insula Iubirii

20 de ispite irezistibile şi camere de filmat meticulos pregătite vor însoți îndeaproape cuplurile de la Insula Iubirii, într-o cursă contra timp, unde nimic nu va trece neobservat. Aceștia vor fi puși în situații delicate și vor fi nevoiți să aleagă între a-și pune relația în pericol sau a rămâne loiali partenerilor lor, potrivit a1.ro:

Oana Monea

Oana Monea, în vârstă de 33 de ani, se întoarce pe Insula Iubirii după ce anul trecut și-a dovedit puterea de seducție și statutul de ispită irezistibilă. Aceasta este puternică și încrezătoare, iar participarea ei la Insula Iubirii are drept scop dezvăluirea iubirilor adevărate dintre concurenți.

Sursa foto: a1.ro

Daria Cuflic

Daria Cuflic, în vârstă de 25 de ani, originară din Republica Moldova, vine pe Insula Iubirii pregătită să experimenteze lucruri noi. Aceasta a încheiat o relație de 3 ani pentru că ea a înșelat, așadar, a experimentat multe în relațiile anterioare și consideră asta un real avantaj în experiența pe care o va avea de trăit pe insulă.

Sursa foto: a1.ro

Livia Marinescu

Livia Marinescu, în vârstă de 31 de ani, se consideră sexy, dar și romantică într-o relație. Aceasta susține că este o persoană amuzantă, directă și foarte deschisă care are mare încredere în ea. Prin intermediul Insulei Iubirii, vrea să le deschidă ochii femeilor care au bărbați nepotriviți lângă ele, mai ales că ea a avut curajul să lase în urmă o căsătorie eșuată, dar care i-a adus cel mai de preț dar, o fiică de 7 anișori

Sursa foto: a1.ro

Roxana Rapailă

Roxana Rapailă, în vârstă de 25 de ani, a pornit în această experiență cu inima deschisă și cu dorința de a se dezvolta cât mai mult la nivel personal. Acesteia nu i-a fost niciodată frică să ia decizii radicale în viața ei, astfel că la 18 ani a plecat singură în străinătate, pentru a câștiga primii bani ca dansatoare.

Sursa foto: a1.ro

Denisia Mariş

Denisia Mariș, în vârstă de 25 de ani, deține propriul magazin online și este model. Nu a înșelat niciodată, iar ca ispită și-a propus să stabilească mai întâi o relație de prietenie cu cel de lângă ea, pentru ca mai apoi să avanseze în relația cu el. Aceasta susține că este atrasă de bărbații inteligenți și nu ar spune nu unei relații care să înceapă pe Insula Iubirii.

Sursa foto: a1.ro

Simona Alexuc

Simona Alexuc, în vârstă de 27 de ani, consideră că relațiile deschise sunt relații ideale pentru toată lumea. Tânăra crede că cel mai dur test de fidelitate îi va oferi o experiență pe care nu ar putea-o trăi în altă parte și vrea să profite la maxim de rolul de ispită.

Sursa foto: a1.ro

Cecilia Bob

Cecilia Bob, în vârstă de 27 de ani, instructor de pilates, videograf și tatuatoare în Tenerife, pare o persoană liniștită la prima vedere, dar se eliberează atunci când dansează la bară, pasiunea sa mare. Aceasta provine dintr-o familie de artiști, dar nu a avut noroc în dragoste.

Sursa foto: a1.ro

Adriana Minea

Adriana Minea, în vârstă de 26 de ani, a acceptat rolul de ispită pentru a descoperi oameni noi și pentru a fi descoperită și ea în același timp, dar și pentru a dezvălui bărbații infideli.O atrage ideea de a seduce, de a stârni reacții ca mai apoi să renunțe. Aceasta a fost în trecut concurentă la Puterea Dragostei.

Sursa foto: a1.ro

Lavinia Maris

Lavinia Maris, în vârstă de 30 de ani, a intrat în cel mai dur test de fidelitate în primul rând pentru a-și învinge propriile frici. A locuit mai mulți ani în Italia, până când a aflat că iubitul ei, grav bolnav, a ales să o înșele. Tânăra a lăsat totul în urmă și a plecat în Mallorca, dar nici aici nu și-a găsit din păcate liniștea.

Sursa foto: a1.ro

Cine este cea de-a zecea ispită feminină

Alături de acestea, o ispită surpriză îşi va face apariţia încă din primul episod al reality show-ului plin de intensitate. Scopul este să aprindă și mai mult pasiunile și tensiunile în această competiție incendiară. Telespectatorii vor putea urmări în fiecare joi și vineri, începând de azi, 22 iunie, de la ora 20:30, pe Antena 1, pentru a descoperi dacă cuplurile vor reuși să reziste farmecului ispitelor și să rămână fideli unul altuia.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: