Redactia.ro
Home » Monden » Cine sunt cele 10 ispite masculine de la Insula Iubirii? Astăzi se dă startul sezonului 7

Cine sunt cele 10 ispite masculine de la Insula Iubirii? Astăzi se dă startul sezonului 7

GALERIE FOTO (9) Insula Iubirii 20 mai 2019. Denisa rupe brățara de cuplu!

Cine sunt cele 10 ispite masculine de la Insula Iubirii? Astăzi se dă startul sezonului 7! Iată tot ce trebuie să știi!

Cine sunt cele 10 ispite masculine de la Insula Iubirii

20 de ispite irezistibile şi camere de filmat meticulos pregătite vor însoți îndeaproape cuplurile de la Insula Iubirii, într-o cursă contra timp, unde nimic nu va trece neobservat. Aceștia vor fi puși în situații delicate și vor fi nevoiți să aleagă între a-și pune relația în pericol sau a rămâne loiali partenerilor lor, potrivit a1.ro:

Daniel Mihai, ispită la Insula Iubirii sezon 7

Daniel Mihai, un tânăr de 30 de ani, a captat atenția în al șaselea sezon al emisiunii „Insula Iubirii” prin curajul și perspicacitatea pe care le-a demonstrat în relația sa cu femeile prezente pe insulă. Este fermecător și seducător prin definiție, iar Daniel nu ezită să utilizeze orice mijloc pentru a obține ceea ce își dorește.

Sursa foto: a1.ro

Romeo Vasiloni, ispită la Insula Iubirii sezon 7

Romeo Vasiloni, 31 de ani, este pasionat de psihologie, cu precădere de psihologia relațiilor de cuplu. În calitate de ispită, el afirmă că își propune în primul rând să câștige încrederea „țintei” sale și abia apoi să avanseze în alte etape. Scopul său este să părăsească insula însoțit de cineva, evitând astfel să plece singur.

Sursa foto: a1.ro

Bogdan Dan Stăruială, ispită la Insula Iubirii sezon 7

Bogdan Dan Stăruială, în vârstă de 35 de ani, este un individ neconvențional, mereu în căutarea atenției. Aventura și adrenalina îi sunt pe plac, lucru demonstrat prin călătoriile sale în nu mai puțin de 43 de țări. Acum, el este hotărât să găsească aceeași doză de excitare și pe Insula Iubirii. Cu un carismă debordantă și un umor contagios, Bogdan reprezintă o prezență imposibil de ignorat.

Sursa foto: a1.ro

Andrei Ifrim, ispită la Insula Iubirii sezon 7

Andrei Ifrim, în vârstă de 32 de ani, a călătorit extensiv în întreaga lume și a trăit multe aventuri. Cu toate acestea, atunci când s-a hotărât să se implice într-o relație serioasă, a fost lovit de ghinion și a suferit și el în dragoste. Fiind un cuceritor în firea sa, Andrei se simte în largul său în arta flirtului, abordându-l cu ușurință. El sosește pe Insula Iubirii cu dorința de a-i ajuta pe oameni să descopere adevărata lor identitate.

Sursa foto: a1.ro

Vlad Ghermănescu, ispită la Insula Iubirii sezon 7

Vlad Ghermănescu, în vârstă de 26 de ani, este un pompier militar care trăiește pentru senzații puternice. Tânărul cu un aspect invidiat, caracterizat prin politețe și bună purtare, este o ispită care stârnește dorința de apropiere prin aparența sa aparent inofensivă, întotdeauna pregătit să ofere un umăr de sprijin. Cu toate acestea, el înțelege pe deplin rolul de ispită și este hotărât să-l interpreteze în întregime.

Sursa foto: a1.ro

Dan Chiş, ispită la Insula Iubirii sezon 7

Dan Chiş, în vârstă de 23 de ani, este un sportiv de succes, câştigând numeroase medalii naţionale în kyokushin şi dedicat unui stil de viaţă sănătos, care include antrenamente zilnice. În trecut, a avut aspiraţii de a deveni poliţist, dar din cauza eşecului iniţial, a ales să se tatueze ca un simbol al hotărârii de a nu se mai lăsa învins. Construit pe tiparul bărbatului cu un fizic impunător şi o sensibilitate adâncă, Dan se pregăteşte să îmbrăţişeze experienţa Insulei Iubirii cu un suflet deschis.

Sursa foto: a1.ro

Tudor Vicovan, ispită la Insula Iubirii sezon 7

Tudor Vicovan, în vârstă de 29 de ani, sosește în cel mai incendiar reality show cu o bogată experiență de viață. A experimentat diverse meserii, începând de la muncitor pe șantier, barman și până la dansator de striptease, pe care l-a practicat până acum doi ani când și-a deschis propria afacere. Fiind o persoană boemă, Tudor iubește pictura și scrierea de poezii. El se consideră într-o continuă evoluție personală, iar experiența pe insulă îi va fi de ajutor în primul rând lui însuși.

Sursa foto: a1.ro

Alin Simoiu, ispită la Insula Iubirii sezon 7

Alin Simoiu, în vârstă de 29 de ani, s-a întors în țară acum trei ani, după o perioadă în care a lucrat în Germania, și a fondat nu mai puțin de trei afaceri personale. Fiind un bărbat atrăgător, Alin a ales să participe la Insula Iubirii la îndemnul prietenilor săi, care i-au spus că acesta se potrivește perfect stilului său de viață.

Sursa foto: a1.ro

Ahmad Daas, ispită la Insula Iubirii sezon 7

Ahmad Daas, în vârstă de 29 de ani, este un bărbat care atrage ușor atenția femeilor prin simpla sa prezență. Originar din Israel, Ahmad a decis să se stabilească în România acum 5 ani, după o mare dezamăgire în dragoste. El a renunțat la o poziție de conducere în domeniul securității, unde avea peste 100 de angajați în subordine, și a deschis un restaurant cu specific oriental în România. Telespectatorii l-au putut urmări pe Ahmad în sezonul 10 al emisiunii „Chefi la cuțite”, unde a făcut parte din echipa chef-ului Florin Dumitrescu. Ahmad vine la Insula Iubirii cu dorința de a-i ajuta pe ceilalți să evite experiențele dureroase pe care le-a trăit el în dragoste.

Sursa foto: a1.ro

Cine este cea de-a zecea ispită masculină

Alături de aceştia, o ispită surpriză îşi va face apariţia încă din primul episod al reality show-ului plin de intensitate. Scopul este să aprindă și mai mult pasiunile și tensiunile în această competiție incendiară. Telespectatorii vor putea urmări în fiecare joi și vineri, începând de azi, 22 iunie, de la ora 20:30, pe Antena 1, pentru a descoperi dacă cuplurile vor reuși să reziste farmecului ispitelor și să rămână fideli unul altuia.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: