Redactia.ro
Home » Știri » Cine sunt concurenții din noul sezon al emisiunii Chefi la cuțite. S-au format echipele, dar unul dintre jurați a rămas fără niciun concurent

Cine sunt concurenții din noul sezon al emisiunii Chefi la cuțite. S-au format echipele, dar unul dintre jurați a rămas fără niciun concurent

Chefi la cuțite. Sursă foto: Facebook

Lupta pentru supremație în bucătăria celui mai recent sezon al emisiunii „Chefi la Cuțite” intră în etapa cea mai intensă, odată cu formarea echipelor și selecția concurenților de către cei patru jurați. În ediția de aseară, pasionații de gastronomie au putut urmări cum se conturează echipele și cum sunt aleși cei mai promițători aspiranți la titlul de chef.

Schimbare neașteptată în regulament

Din nefericire, sezonul 13 al emisiunii a adus și o schimbare neașteptată în regulament, scutind unul dintre jurați de competiție directă. Astfel, Ștefan Popescu rămâne în postura de jurat, fără să aibă vreun concurent în echipa sa. Această decizie a fost anunțată încă de la începutul sezonului de către Irina Fodor, prezentatoarea emisiunii, precum și de regulile impuse de competiție.

Selecția concurenților a fost făcută cu mare atenție, iar fiecare jurat și-a ales cu grijă echipa în speranța de a-i ghida pe aceștia către marea finală. Astfel, fiecare concurent se va alătura uneia dintre echipele conduse de chefi, urmărind să își demonstreze abilitățile și să ajungă în etapele superioare ale competiției.

Cine sunt concurenții care se pregătesc să-și demonstreze talentul în bucătărie

Echipa lui Orlando Zaharia include nume precum Alexandru Săbădeanu, Mihai Dragomir, Tatiana Găman, Lucica Susanu, Bogdan Năstase și Alexandra Veber, toți aceștia purtând culoarea verde în competiție.

Chef Richard Abou Zaki a optat pentru Antonio Ștefănescu, Claudia Sauliuc, Andrea Recaldin, Geanina Crăciun, Dumitru Arun Vasile și Adnana Irimia în echipa sa, identificată prin culoarea roz.

Chef Alexandru Sautner va fi alături de Mario Mădălin Dumitru, Vlad Niculici, Iulia Maria Creangă, Ancuța Pop, Nicoleta Sima, Gabriela Lucuțar și Cătălin Țoci, toți purtând culorile galbene în cadrul competiției.

Cu echipele stabilite și concurenții pregătiți să-și demonstreze talentul în bucătărie, competiția se anunță a fi una extrem de acerbă și plină de momente spectaculoase pentru telespectatori.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: