Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cine sunt gemenele identice care împart tot…până şi acelaşi iubit! Obiceiurile bizare cu care se laudă Anna și Lucy DeCinque

Cine sunt gemenele identice care împart tot…până şi acelaşi iubit! Obiceiurile bizare cu care se laudă Anna și Lucy DeCinque

Anna și Lucy DeCinque

Gemenii au relații speciale, iar acest lucru este foarte cunoscut, dar aceste două femei sunt mai apropiate decât ar putea crede cineva. Locuiesc împreună și împart totul, inclusiv iubitul. Iată povestea celor mai bizare gemene din lume, Anna și Lucy DeCinque.

Anna și Lucy DeCinque, cele mai ciudate gemene. Își împart iubitul

Anna și Lucy DeCinque au devenit cunoscute datorită faptului că sunt gemene identice și fac toate lucrurile împreună. Mai mult, ele au devenit celebre după ce au câștigat un concurs care voia să determine care sunt „cei mai identici gemeni” din lume. Acestea fac totul împreună, după cum au povestit chiar ele și același lucru se aplică și în cazul vieții lor personale.

Anna și Lucy DeCinque au același iubit de nouă ani, pe un bărbat pe nume Ben, despre care ele spun că le acceptă așa cum sunt. Cei trei vor să se căsătorească într-o zi, dar legile din Australia nu le permit acest lucru. Cei trei au o relație de nouă ani și dorm în același pat, care este unul pe comandă, astfel încât să încapă toți trei.

Ce obiceiuri au gemenele Anna și Lucy DeCinque

„Este ceea ce funcționează pentru noi. Este mult mai ușor să împărtășim un partener. Ben ne acceptă. Nu-l deranjează să ne îmbrăcăm la fel și vrem să fim împreună. Ne avem întotdeauna spatele una alteia și vrem să fim împreună”, au povestit gemenele.

În vârstă de 34 de ani, gemenele spun că ele mănâncă doar o dată pe zi, anume noaptea. Mai mult, ele au și un canal de YouTube, unde au împărtășit aceste lucruri, dar le-au spus fanilor că nu recomandă acest tip de dietă, pentru că nu este bună.

Cele două nu fac niciodată nimic separat și trăiesc de parcă ar fi aceeași persoană, pentru că se și îmbracă la fel. Mai mult, ele vor să rămână gravide în același timp.

„Nu facem nimic separat. Nu am vizionat niciodată un film separat. Mergem la toaletă în același timp. Mâncăm și bem la fel. Facem duș împreună. Nu suntem niciodată despărțiți”, au adăugat Anna și Lucy DeCinque.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: