Redactia.ro
Home » Monden » Cine sunt marii câștigători ai emisiunii Te cunosc de undeva 2022. Echipa care a primit 15.000 de euro

Cine sunt marii câștigători ai emisiunii Te cunosc de undeva 2022. Echipa care a primit 15.000 de euro

Cine sunt marii câștigători ai emisiunii Te cunosc de undeva 2022

Cine sunt marii câștigători ai emisiunii Te cunosc de undeva 2022. Te cunosc de undeva este una dintre cele mai longevive si urmărite emisiuni de la Antena 1. După numeroase momente excepționale, show-ul transformărilor a ajuns la final. Lupta a fost una strânsă, iar o singură echipă a câștigat marele premiu.

Cine sunt marii câștigători ai emisiunii Te cunosc de undeva 2022. Echipa care a primit 15.000 de euro

Te cunosc de undeva 2022 a avut multe momente de neuitat. Ca niciodată, echipele au fost omogene și emisiunea a reușit să scoată tot ce este mai bun din vedete. Sezonul 17 a venit la pachet și cu multe provocări, dar se pare că toate au fost trecute cu brio de cele opt echipe. Finala cea mare s-a jucat între patru echipe, Alexia și Dima, Cuza și Emi, Romică și Carmen și Ristei și Ilona. Cele patru echipe au trebuit să convingă juriul că sunt cele mai bune.

De asemenea, noutatea sezonului a fosr că publicul din sală a putut să își voteze favoritul. Pepe, fostul concurent al emisiunii i-a luat locul lui Cosmin Seleși la cârma show-ului. Emotionat, Pepe s-a alăturat concurentilor. Artistul a creat un moment special alătiri de toți concurentii, moment inspirat de „The greatest showman”. Finala emisiunii Te cunosc de undeva a fost plină de emoții. Concurentii au avut de interpretat personaje grele, precum Robbie Williams sau Andrea Bocelli.

Într-un final, după momente lungi de tensiune, cei care au plecat acasă cu marele premiu au fost Emi și Cuza. Emi a fost la prima experiență de genul, iar Ilona și Ristei au fost pe locul doi, la o diferenta de 6 puncte. Te cunosc de undeva a debutat cu sezonul 17 in luna aprilie 2022 și i-a avut ca jurați pe patru dintre cei mai mari artiști ai României, Ozana Barabancea, Aurelian Temișan, Andreea Bălan și Cristi Iacob.

Cine sunt EMI și Cuza, câștigătorii de la Te cunosc de undeva 2022

Emi și Cuza au acceptat provocarea să participe la jocul transformărilor, fiind două persoane carismatice. Cuza, pe numele real Adrian Popescu, nu se află la prima participare în cadrul transforming show-ului. De asemenea, Cuza și Emi fac parte din proiectul muzical ”Noaptea târziu”.

Cei doi au participat ca echipă și la Asia Express 2021, sezonul 4. Cei doi au luptat și au demonstrat că sunt adevărați luptători datorită perseverentei. Tot perseverenta a făcut ca cei doi copii să ajungă până în marea finală, acolo unde s-au luptat pentru marele premiu în valoare de 30.000 de euro, alături de Elwira și Mihai Petre. Cu toate că cei doi nu au fost câștigătorii emisiunii, artiștii s-au distrat foarte mult. „Suntem în finala celei mai tari experiențe din viața noastră. Sunt convins că a fost cea mai tare experiență pentru toți și este în continuare. Cu toții meritam un loc aici. Acum lăsând orice fairplay, vrăjeală, hai să ne pupăm undeva. Au ajuns în semifinale trei echipe care efectiv s-au diferențiat la virgulă și fiecare a demonstrat în decursul a două luni, tot”, a declarat Cuza, în timp ce Emi a completat: „Cred că meritam toți să jucam finala”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: