Redactia.ro
Home » Monden » Cine sunt nașii micuțului Isaia. Vlăduța Lupău a dezvăluit totul

Cine sunt nașii micuțului Isaia. Vlăduța Lupău a dezvăluit totul

Fericirea este la cote maxime în familia cântăreței Vlăduța Lupău și a soțului ei, Adi Rus, după ce aceștia au devenit părinți pentru a doua oară. Fiul lor, Isaia, a venit pe lume recent și a primit nota zece la naștere, aducând bucurie și emoție în rândul celor apropiați. După anunțarea nașterii, Vlăduța a dezvăluit și cine vor fi nașii micuțului Isaia, alegere care a stârnit curiozitatea fanilor și a presei.

Nașii de botez: Andra și Cătălin Măruță

În cadrul emisiunii „La Măruță” de la Pro TV, Vlăduța Lupău a anunțat că nașii lui Isaia vor fi nimeni alții decât Andra și Cătălin Măruță, două personalități foarte apreciate și iubite din televiziunea românească. Artista a explicat că Andra a avut un rol important în alegerea numelui fiului lor, oferindu-i sfaturi și sprijin pe parcursul sarcinii. Decizia de a-i avea ca nași pe Andra și Cătălin a fost primită cu entuziasm de fanii cuplului, care au felicitat familia Lupău pentru alegerea făcută.

Un factor decizional în alegerea numelui sau, mai bine spus, o persoană care m-a ajutat să fixez până la urmă numele a fost și Iair. Îl tot întrebam care variantă să fie, pentru că noi mai aveam una. Nu știu dacă să dau din casă sau nu. Am întrebat-o și pe Andra (n.r. Măruță). I-am cerut să mă ajute să rezolv o problemă și am întrebat-o. Mi-a spus că ei i-ar plăcea mai mult numele pe care l-am și ales.

Dacă dau din casă, atunci dau. O să se mărească familia și la voi, nu doar la noi. Se mărește familia voastră odată cu venirea micuțului Isaia pentru că… De aceea am vrut să aleagă Andra numele, pentru că o să fiți nașii lui”, a declarat Vlăduța Lupău, în emisiunea „La Măruță” de la Pro TV.

Importanța relației dintre familie și nași

Relația dintre Vlăduța Lupău și familia Măruță este una strânsă, bazată pe respect și prietenie de lungă durată. Alegerea celor doi ca nași ai lui Isaia nu a fost întâmplătoare, ci reflectă legăturile puternice dintre ei și dorința de a avea alături persoane de încredere în momente importante. Andra și Cătălin Măruță s-au arătat încântați și onorați de rolul de nași, exprimându-și dorința de a fi alături de micuțul Isaia pe parcursul vieții sale.

Da, așa este și ne bucurăm foarte tare și îi dorim să fie sănătos, să fie bine și asta este tot ce contează. Dar eu nu știam că au fost două opțiuni de nume, că a fost Isaia și încă un nume. Cu Adi mai povesteam la telefon și spunea că se duce la spital, că a văzut o poză cu Isaia și are mult păr în cap.”, a spus Cătălin Măruță.

Un nou capitol pentru Vlăduța Lupău

Pentru Vlăduța Lupău, venirea pe lume a celui de-al doilea fiu marchează începutul unui nou capitol plin de provocări și bucurii. Artista, cunoscută pentru talentul său în muzica populară, își împarte acum timpul între cariera sa de succes și responsabilitățile de mamă. Sprijinul oferit de nașii Isaiei, Andra și Cătălin Măruță, este de neprețuit, contribuind la crearea unui mediu cald și protector pentru dezvoltarea armonioasă a copilului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: