Redactia.ro
Home » Monden » Cine sunt naşii-surpriză aleşi de Gina Pistol şi Smiley la nunta lor. Nu i-au numit pe aceiaşi de la botezul fiicei lor

Cine sunt naşii-surpriză aleşi de Gina Pistol şi Smiley la nunta lor. Nu i-au numit pe aceiaşi de la botezul fiicei lor

Gina Pistol, scoasă din sărite după ce a fost acuzată că minte că are un copil cu Smiley

Gina Pistol şi Smiley se căsătoresc astăzi, sâmbătă, 27 mai 2023. Cele două vedete își vor jura iubire veșnică, atât în fața ofițerului Stării Civile, cât și în fața lui Dumnezeu, în biserică.

Aşadar, după o relaţie de 6 ani, din care a rezultat şi micuţa Josephine Ana, prezentatoarea TV şi artistul au decis că e momentul să-și treacă povestea de iubire la nivelul următor.

Nunta, pe malul lacului Snagov

Marele eveniment se va desfășura la Snagov și va fi lipsit de tradițiile și obiceiurile clasice. Smiley a fost cel care a mai dat puțin din casă și a dezvăluit cine vor fi nașii lor.

Deşi vedetele n-au oferit nume concrete, ei au subliniat faptul că nu vor fi aceiași cu cei de la botezul fiicei lor, Josephine, deși așa obișnuiesc să facă majoritatea cuplurilor. În plus, aceștia sunt prieteni vechi de-ai cuplului.

Mireasa va cânta la nuntă

Smiley a dezvăluit că printre cei care vor cânta la nuntă se va număra chiar și mireasa, Gina Pistol. Conform spuselor lui, aceasta va avea un moment special în cadrul evenimentului. Totodată, el a mai spus că nu exclude să țină cont și de dansul găinii.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de smiley_omul (@smiley_omul)

„Nici la asta nu m-am hotărât (n.r. piesa pentru dansul mirilor). Nu știm, pentru că noi nu avem o piesă a noastră. Noi aveam albume întregi. Am nașii lui Josephine și nașii noștri de căsătorie, prieteni vechi. Nu sunt pregătit cu tradițiile astea. Mă interesează dansul găinii. Sigur Gina va cânta la nuntă” a declarat Smiley.

Cum şi-a ales rochia de mireasă?

Gina Pistol a dezvăluit și ea recent cum și-a ales cele două rochii de mireasă.

Intru să probez rochia. Nu de mireasă, cealaltă.Doamne, cât de frumoasă este a doua rochie. Deci, voi purta două rochii. Una de mireasă pe care o să o port la cununia civilă, religioasă și în prima parte a petrecerii, după care o să am una de petrcere. Voiam ceva să-mi fie foarte confortabil, să pot purta ciocate, că nu pot rezista toată ziua pe tocuri.

Mi-a plăcut mie rochia de mireasă a unei prietene, mi-a plăcut materialul foarte mult și după ce m-am dus la ea, mi-a luat măsurile, tot, nu s-a mai găsit materialul acela pe care-l voiam eu. Așa de supărată am fost, am fost tare amărâtă.

După nu știu ce a făcut sau cum, dar a găsit un material asemănător, seamănă 80-90%.

Acum am a doua rochie gata. Prima rochie e comandată de la o gagică. Văzusem rochia pe Pinterest și am zis: ‘Doamne, dacă vreodată o să mă mărit, asta o să fie rochia mea’.

După ce a venit cererea în căsătorie, ce credeți, m-am apucat să caut rochia. Nu scria nimic la ea, nu o găseam. O seară întreagă am stat și am găsit-o până la urmă. Acum am dus-o la ajustare, vrea să atingă pământul dar să nu o distrug„, a spus Gina Pistol despre rochiile ei de mireasă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: