Redactia.ro
Home » Știri » Cine sunt noii concurenți de la „Survivor România”? Cum au fost primiți

Cine sunt noii concurenți de la „Survivor România”? Cum au fost primiți

noii concurenți de la „Survivor România”

Competiția „Survivor România” se bucură de audiențe mari, emisiunea având fani care urmăresc cu sufletul la gură parcursul participanților. Cele două tabere au început deja războiul, iar echipa „Faimoșilor” a ieșit deja câștigătoare după ce li s-au alăturat noi concurenți. Iată, așadar, cine sunt noii concurenți de la „Survivor România”!

Cine sunt noii concurenți de la „Survivor România”

„Faimoșii” au ieșit învingători după ce doi noi concurenți au intrat în competiție. Ei au învins echipa „Războinicilor” la doar un punct distanță. Concurenții noi în echipa faimoșilor sunt Raul Cormos și Ghiță Balmus. Cei doi și-au propus să ducă echipa cât mai aproape de câștig, aducând forțe proaspete.

Raul Cormos promite să lupte până la ultimele puteri pentru puncte în folosul „Faimoșilor”. ”Numele meu este Raul Cormos si am 24 de ani, o sa fac parte din echipa Faimosilor. Sunt destul de motivat sa ajung cat mai departe in aceasta competitie”, spune acesta.

Și Ghiță Balmus spune că e dispus să facă orice pentru ca echipa lui să câștige. „Ma numesc Ghita Balmus, am 27 de ani si sunt din Bucuresti. Nu imi este teama, insa orice se poate intampla in aceste conditii.” , spune acesta.

Un nou concurent a intrat și-n echipa „Războinicilor”

Și echipa „Războinicilor” s-a întregit, un nou concurent alăturându-se lor. Cornel susține că e pregătit pentru cele mai grele situații și că va face față competiției până la final. Le promite adversarilor o competiție acerbă. ”Ma numesc Cornel Chirica, am 27 de ani si voi face parte din echipa Razboinicilor. Ma simt pregatit si abia astept sa intru pe traseu, voi dai tot ce am mai bun din mine”, promite Cornel.

Cristina Șișcanu și Augustin Viziru sunt primii care au plecat din competiția „Survivor România”. Celebrul actor a părăsit competiția după o accidentare, iar Cristina a fost prima din echipa „Faimoșilor” eliminată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini