Redactia.ro
Home » Știri »  Cine sunt și ce se știe despre frații George Armando, Laurenţiu şi Louis-Justin Marin, arestaţi pentru crima din Padina

 Cine sunt și ce se știe despre frații George Armando, Laurenţiu şi Louis-Justin Marin, arestaţi pentru crima din Padina

 Cine sunt și ce se știe despre frații George Armando, Laurenţiu şi Louis-Justin Marin, arestaţi pentru crima din Padina

Scandalul care a zguduit liniștea unei zone montane pitorești, Padina, a luat o turnură sinistră odată cu arestarea a trei bărbați implicați într-un incident deosebit de grav. George Armando, Laurențiu și Louis-Justin Marin sunt cei trei frați care au fost plasați sub arest preventiv pentru o perioadă de 30 de zile în urma presupusei lor implicări într-o crimă șocantă care a avut loc într-un hotel din această zonă.

 Cine sunt frații arestaţi pentru crima din Padina

George Armando Marin, cunoscut și sub pseudonimul Armando Fabian, urmează să împlinească 25 de ani, iar Laurențiu Marin, alias Solomon Fabian, se apropie de vârsta de 33 de ani. În spatele acestor nume se ascund trecuturi întunecate și infracțiuni anterioare care îi plasează în atenția autorităților încă de acum câțiva ani.

Istoricul penal al fraților Marin

Potrivit investigațiilor, cei trei frați, fiii cunoscutei așa-zisei vrăjitoare Sidonia, au avut în trecut diverse probleme cu legea. Laurențiu Marin a fost implicat într-un caz de înșelăciune în aprilie 2022, însă a scăpat de arest preventiv în urma unei decizii a instanței. George Armando Marin, pe de altă parte, a fost implicat într-un incident în 2015, când a fost depistat la liceu cu un cuțit tip briceag. Deși inițial a fost pus sub urmărire penală, aceasta a fost ulterior abandonată, potrivit Antena3 CNN.

Incidentul din Padina

Potrivit informațiilor furnizate, primele lovituri aplicate victimei au avut loc în restaurantul hotelului, iar ulterior aceasta ar fi fost urmărită până în parcare, unde i-au fost aplicate alte lovituri mortale. Această escaladare violentă a dus la moartea tragică a bărbatului și la arestarea celor trei frați Marin.

Cu toate că ancheta încă se desfășoară și detalii suplimentare pot ieși la iveală în timp, este evident că frații Marin au fost implicați într-un caz serios de crimă, care a șocat comunitatea locală. Identitatea lor și istoricul lor penal complică și mai mult situația, punând sub semnul întrebării circumstanțele exacte ale incidentului. În timp ce justiția își urmează cursul, comunitatea este lăsată să mediteze la acest tragic eveniment și la impactul pe care îl are asupra societății noastre.

 

Sursa foto: Adevarul.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: