Redactia.ro
Home » Știri » Vrăjitoarea Sidonia sare în apărarea copiilor săi! Dezvăluiri cruciale despre incidentul de la restaurantul din Padina

Vrăjitoarea Sidonia sare în apărarea copiilor săi! Dezvăluiri cruciale despre incidentul de la restaurantul din Padina

Vrăjitoarea Sidonia sare în apărarea copiilor săi! Dezvăluiri cruciale despre incidentul de la restaurantul din Padina

În urma evenimentelor tragice petrecute la Padina, județul Dâmbovița, cu privire la crima în care sunt implicați cei trei copii ai vrăjitoarei Sidonia, aceasta a venit în fața presei pentru a-și susține nevinovăția și a aduce clarificări privind acțiunile fiilor săi. În cadrul unei declarații, mama suspecților a negat ferm existența macetelor în posesia copiilor săi și a insistat asupra faptului că aceștia au acționat în autoapărare. Iată detaliile!

Vrăjitoarea Sidonia sare în apărarea copiilor săi

Vrăjitoarea Sidonia a fost profund afectată de întregul incident, descriindu-se pe sine și pe copiii ei ca fiind „în stare de șoc”. Ea a subliniat faptul că aceștia au plecat să se distreze la o petrecere privată și că conflictul cu bărbatul decedat a apărut în mod neașteptat. Potrivit relatărilor sale, bărbatul ar fi început să provoace fără niciun motiv, iar copiii ei au fost forțați să se apere.

„Sunt în stare de șoc. Și copiii mei sunt la fel în stare de șoc. S-au dus să se plimbe, să se distreze, la acel restaurant, la petrecerea privată. Și apoi, acel bărbat a început, degeaba, de pomană, fără să se ia de el, fără să aibă nici un conflict și necunoscut, în primul rând, de către copiii mei”, a spus vrăjitoarea Sidonia pentru Antena 3 CNN.

Dezvăluiri cruciale despre incidentul de la restaurantul din Padina

Un aspect crucial adus în discuție de mama suspecților este absența macetelor în posesia copiilor săi. Aceasta a afirmat că „nu există macete la copiii mei” și a sugerat că loviturile ar fi putut fi date într-o tentativă disperată de autoapărare împotriva agresorului. De asemenea, a contestat raportul preliminar al crimei, care descria cum bărbatul în vârstă de 41 de ani ar fi fost lovit cu maceta de șase ori.

„Toți copiii mei au fost atacați. Copiii mei nu au macete, că acelea sunt mari. Nu există macete la copiii mei. S-au apărat, de fapt, copiii mei”, a mai spus vrăjitoarea Sidonia.

Cu toate acestea, investigațiile continuă pentru a clarifica toate aspectele legate de acest caz îngrozitor. În timp ce mama suspecților își susține ferm copiii și nevinovăția lor, autoritățile fac eforturi pentru a aduce lumină asupra tuturor circumstanțelor și pentru a face dreptate.

Sursa foto: Antena3 CNN

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: