Redactia.ro
Home » Știri » Cine sunt tinerii uciși cu sânge rece în Teleorman. Cosmina era gravidă în 4 luni FOTO

Cine sunt tinerii uciși cu sânge rece în Teleorman. Cosmina era gravidă în 4 luni FOTO

GALERIE FOTO (2)

Tinerii uciși cu sânge rece în Teleorman formau un cuplu și erau pregătiți să devină părinți. Tânăra era gravidă în 4 luni, dar destinul nu a lăsat-o să se bucure de rolul de mamă, deoarece un individ răzbunător le-a pus capăt zilelor fără să se gândească la consecințe. Iată toate detaliile!

Cine sunt tinerii uciși cu sânge rece în Teleorman

Tinerii uciși cu sânge rece în Teleorman sunt David de doar 18 ani și Cosmina de doar 16 ani, care peste doar cinci luni se pregăteau să devină pentru prima dată  părinți.

Tragedia a avut loc la data de 25 octombrie, între orele 02:00 și 04:00 dimineața. Un tânăr de doar 24 de ani, prieten cu victima de 18 ani, s-a dus la el acasă, unde era prezentă și iubita lui de doar 16 ani. Cei doi au consumat alcool, iar la un moment dat, un conflict violent s-a aprins între cei doi tineri, iar agresorul i-a lovit până la moarte pe cei doi îndrăgostiți, după care i-a băgat în autoturismul său și la circa 50 de kilometrii distanță, i-a abandonat într-o casă părăsită din Drăgănești de Vede, potrivit observatornews.ro.

„În ziua de 25 octombrie, a. c., un cetățean din municipiul Turnu Măgurele a sesizat prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, faptul că în noaptea de 24 spre 25, fratele său de 18 ani și concubina acestuia de 16 ani, ambii domiciliați în județul Olt, au dispărut din locuința comună pe care o aveau în municipiul Turnu Măgurele”, au transmis reprezentanții IPJ Teleorman.

Sursa foto: fanatik.ro

Unde a fost găsit criminalul, la scurt timp, după ce a omorât un cuplu

Iată cum l-au găsit anchetatorii pe cel care le-a luat viața cu brutalitate unui tânăr de doar 18 ani și iubitei lui de 16 ani ca mai apoi să-i abandoneze într-o casă părăsită din Drăgănești de Vede:

„Evelin, 24 de ani, locuieste in Vacaresti, dar e anturat cu mai multi golani. E prins baut la volan anul trecut si isi ia 8 luni de puscarie, cu amanare. Adica, daca mai face vreo nefacuta, merge la puscarie si pentru noua fapta, dar si alea 8 luni de a luat amanate. Desi baiat relativ linistit, mai are scapari.
Ar fi lucrat in curtea unei batrane de la el din sat, unde a observat ca sunt mai multe fiare care pot fi valorificate la un centru de fier vechi.
La inceputul anului 2022 merge cu un baiat si cu David (19 ani) acolo, cu masina lui. Cei trei nu mai iau fiarele vechi, dar fura niste gaini pe care le transporta cu masina lui Evelin.
Sunt prinsi, iar David isi recunoaste vina si il da in gat si pe Evelin, desi Evelin neaga mereu si spune ca el a condus masina fara sa stie ca vor merge la furat, si ca din contra este suparat ca David i-a murdarit in masina de la gaini.
David si Evelin primesc arest la domiciliu care se incheie la inceputul verii, apoi sunt pusi ambii sub control judiciar.
Luni, 24 octombrie, Evelin a așteptat ca tatal sau sa se culce, apoi dispare in miezul noptii. Se duce direct la casa unde David locuia cu prietena lui (16 ani), in Turnu Magurele. Ii casapeste pe amandoi cu un cutit de dimensiuni mari, apoi ii baga in portbagajul Golfului sau, si conduce zeci de km cu cadavrele, cautand unde sa le arunce. In timpul luptei cu cei doi, care s-au zbatut pentru viata lor, se taie destul de rau la mana.
Pana la urma, le ascunde in casa parasita din fata casei in care locuieste, cu gandul sa le arunce intr-o padure din apropiere a doua zi.
Fratele lui David alerteaza politia de disparitie, iar toate drumurile duc la Evelin. Acesta dormea linistit la doar cativa metri de trupurile pe care le sfartecase in urma cu doar cateva ore.
Luat ca din oala, a negat initial crima, indrugand verzi si uscate, insa o zi mai tarziu, dupa o noapte in arest, recunoaste tot”, se explică pe grupul de Facebook Alexandria, Teleorman, România 2.0

Individul le-a luat viața cu sânge rece

Cadavrele celor doi îndrăgostiți, de doar 16 și 18 ani, au fost abandonate într-o casă părăsită din Drăgănești de Vede, după ce au fost omorâți cu sânge rece:

„Echipa operativă constituită în cadrul Serviciului de Investigații Criminale în urma activităților și investigațiilor operative desfășurate, a rezultat faptul că un bărbat de 24 de ani din municipiul Roșiori de Vede s-ar fi deplasat la locuința comună a acestora, unde din motive necunoscute și care vor fi stabilite cu ocazia cercetărilor, ar fi izbucnit un conflict aplicându-le celor doi mai multe lovituri, care le- ar fi provocat leziuni cauzând decesul”, a precizat IPJ.

Presupusul bărbat de 24 de ani care i-ar fi ucis pe cei doi și abandonat într-o casă pustie
Presupusul bărbat de 24 de ani care i-ar fi ucis pe cei doi și abandonat într-o casă pustie (Sursa foto: observatornews.ro)

„Acesta ar fi transportat ulterior cadavrele cu ajutorul unui autoturism cu care se deplasa, pe raza comunei Drăgănești de Vede, ascunzându-le într-o casă de locuit părăsită. Suspectul a fost reținut pe o perioadă de 24 de ore și depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman”, au precizat autoritățile, relatează sursa citată.

Cercetările în acest caz continuă sub coordonarea Parchetului de pe lânga Trubunalul Teleorman.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: