Redactia.ro
Home » Sport » Cine transmite la TV meciul Austria – România, din cadrul UEFA Nations League

Cine transmite la TV meciul Austria – România, din cadrul UEFA Nations League

Nationala Romaniei, mirel radoi,

Austria – România se joacă azi, de la ora 21.45 în direct la PRO TV și SPORT.RO. Tricolorii sunt obligați să câștige pentru a mai păstra șanse să ocupe primul loc în grupă.

Naționala României de fotbal a făcut doar un egal, 1-1, cu Irlanda de Nord în Liga Națiunilor. În această seară pe tricolori îi așteaptă un meci mult mai dificil în compania selecționatei Austriei. Aceasta e considerată favorită la câștigarea grupei. Austria a învins etapa trecută cu scorul de 2-1, Norvegia.

”Ne gândim să acumulăm cât mai multe puncte în această competiţie. Nu înseamnă neapărat că ce vom găsi în primul 11 va fi echipa care va juca cu Islanda. Sunt foarte importante punctele în această competiţie. Mai departe şi noi trebuie să avem o evaluare completă a jucătorilor pentru barajul cu Islanda. Dar şi pentru următoarele două partide din octombrie din Liga Naţiunilor. Trebuie să fim total concentranţi pe ce înseamnă partida cu Austria. Tocmai pentru a putea să analizăm foarte corect faţă de jucători perioada următoare”, a declarat selecționerul Mirel Rădoi, la conferința de presă.

Echipa probabilă a tricolorilor pentru meciul cu Austria

Pentru meciul din această seară, Rădoi a decis să facă unele schimbări față de partida cu Irlanda de Nord.
Echipa probabilă: Tătărușanu – Hanca, Burcă, Chiricheș, Toșca – Cicâldău, Crețu, Stanciu – Ianis Hagi, Pușcaș, Maxim.

”Vom avea câteva schimbări tocmai pentru a evita o problemă. Să nu cumva să nu rezistăm presiunii lor şi mai ales pe început de joc. Austria marchează foarte multe goluri, pe începuturile de repriză în special şi chiar spre sfârşitul jocurilor marchează goluri şi atunci putem fi în dificultate dacă nu aducem jucători cu prospeţime”, a mai spus Rădoi.

La ședința tehnică din această dimineață, s-a stabilit echipamentul în care vor evolua echipele naționale ale Austriei și Romăniei în această seara. Formațiile vor îmbracă tricourile principale, baieții lui Mirel Radoi urmând a purta din nou tricoul galben, în timp ce austriecii vor fi îmbracați în roșu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: