Redactia.ro
Home » Sport » Tricolorii deranjați de comentarii, după România – Irlanda de Nord 1-1

Tricolorii deranjați de comentarii, după România – Irlanda de Nord 1-1

Nationala Romaniei, mirel radoi, Irlanda de Nord

Mirel Rădoi a debutat cu stângul pe banca naționalei. Tricolorii nu au reușit decât o remiză chiar dacă au avut mai mult de jumătate din meci superioritate numerică.

Naționala României a condus, dar a fost egalată în ultimele minute, deși irlandezii aveau un om în minus pe teren, din minutul 39. La finalul meciului, Denis Alibec a fost enervat de comentariile făcute de Ciprian Marica și i-a răspuns fostului internațional.

„Jucăm previzibil, lent, mișcăm greu mingea, dar terenul a fost incredibil! Terenul arăta execrabil, o rușine. Rușine cui are în administrare stadionul. Acești oameni nu au ce căuta în pozițiile de administrare! Ne-am făcut-o cu mâna noastră”, a declarat Ciprian Marica.

„Să vină el să joace atunci. Toți își dau cu părerea, eu pe teren am simțit altceva, zic că am făcut un meci bun”, a răspuns Alibec.

Urmează meciul cu Austria

Selecționerul Mirel Rădoi a găsit o explicație pentru remiza cu Irlanda de Nord.

“Din păcate am pierdut două puncte pe care le meritam. Ne-am relaxat, conduceam pe tabelă, aveam superioritate numerică și am crezut că nu ne vor pune probleme. Cred că putem recupera punctele în Austria”, a declarat după meci, Mirel Rădoi.

Luni, România va juca cu Austria, de la ora 21:45. Adversara tricolorilor a câștigat primul meci disputat în Liga Națiunilor. Austriecii s-au impus 2-1 la Oslo, în fața Norvegiei. După meciurile jucate vineri seara, Austria e lider în grupă cu 3 puncte, în timp ce România și Irlanda de Nord sunt la egalitate cu câte 1 punct.

„Trebuie să luăm lucrurile pozitive arătate și să sperăm că jocul acesta ne va răsplăti în meciul următor, iar rezultatul va fi unul pozitiv. Când ataci mereu, probabil că în zona de apărare ești cu mai puțini oameni. Când nu intră mingea, câteodată jocul te pedepsește”, a declarat după meci George Pușcaș.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: