Redactia.ro
Home » Sport » Cine transmite la TV meciul Sfântu Gheorghe – FCSB din finala Cupei României

Cine transmite la TV meciul Sfântu Gheorghe – FCSB din finala Cupei României

Cupa Romaniei, Sepsi, FCSB

FCSB şi Sepsi joacă în această seară finala Cupei României, de la ora 20.00 pe stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești. Acesta poate fi urmărit pe Digi Sport, Telekom Sport și Look.

Pentru echipa lui Gigi Becali este cel mai important meci în acest moment. Partida din această seară marchează și debutul noului antrenor, Toni Petrea pe banca FCSB-ului. Echipa vine după o săptămână și jumătate de pauză, după ce meciul cu CFR Cluj a fost amânat. În schimb jucătorii de la Sepsi nu au avut timp de odihnă. Au jucat cu Hermannstadt (2-2), în ultima rundă a play-out-ului.

“Unii stau şi se odihnesc, alţii joacă. Nu înţeleg programarea acestei finale când mai sunt atâtea meciuri de disputat, ar fi fost normal ca această Cupă să se desfăşoare în aceleaşi condiţii sau în condiţii de echilibru, toate echipele să aibă timp de odihneă. FCSB nu joacă, noi jucăm din 3 în 3 zile, nu e normal, dar ce mai e normal în România?”, declarat Leo Grozavu, tehnicianul celor de la Sepsi.

Sepsi, pentru prima dată în finala Cupei României

Este pentru prima dată când echipa din Sf. Gheorghe ajunge în această fază a competiției. În semifinale FCSB a învins-o pe Dinamo 3-1 şi 1-0, în timp ce Sepsi a trecut de Poli Iaşi, 5-1 şi 3-0. În Liga I, echipa antrenată de Toni Petrea a învins-o pe Sepsi la București, scor 2-1 și a făcut egal, 0-0 la Sfântu Gheorghe.

“Un trofeu poate salva un pic acest sezon. Trebuie să fim concentrați. Ar fi un succes important pentru jucătorii noștri, pentru club”, a spus Anton Petrea, antrenorul celor de la FCSB.

O singură dată până acum a pierdut FCSB în fața adversarei din acestă seară. S-a întâmplat în 2018, scor 4-2.
Echipele probabile:
SEPSI: 33. Niczuly – 88. Dimitrov, 29. Bouhenna, 4. Tincu, 96. Fl. Ştefan – 13. R Deaconu, 8. Vaşvari – 27. Carnat, 23. Achahbar, 11. Ştefănescu – 18. Safranko
ANTRENOR: Leo Grozavu
FCSB: 99. A. Vlad – 2. V. Creţu, 4. Miron, 16. I. Cristea, 3. Panţâru – 27. Olaru, 23. Ov. Popescu, 10. Fl. Tănase – 98. Man, 19. Ad. Petre, 7. Fl. Coman
ANTRENOR: Toni Petrea

Etichete: