Redactia.ro
Home » Sport » Dinamoviștii în lacrimi după meciul din Cupă! „Nu ne mai revenim din acest coșmar”

Dinamoviștii în lacrimi după meciul din Cupă! „Nu ne mai revenim din acest coșmar”

Cupa Romaniei, Dinamo,FCSB

Cu o echipă plină de rezerve, FCSB a câștigat la scor, 3-0 cu Dinamo, meciul din manșa tur a Cupa României. Elevii lui Adrian Mihalcea au ieșit în lacrimi de pe teren.

Bogdan Vintilă a făcut cu greu o echipă pentru meciul din cupă. FCSB a câștigat însă fără probleme având o adversară căreia nu i-a ieșit absolut nimic. Adi Popa, care a fost trimis în șomaj tehnic a fost rechemat. El a marcat și primul gol al roș-albaștrilor. Darius Olaru a fost într-o formă de excepție și a marcat un gol superb din careul de 16 metri. Dumitru a fost care a închis tabela de marcaj.

”Mă bucur că am reușit să marchez, am doar 18 ani, trebuie să continui să muncesc. De mic mi-am dorit să joc într-un derby. Am condus meciul de la un capăt la celălalt. Familiei mele dedic golul, iar tricoul îl voi pune în ramă, să-l păstrez. Va fi greu pentru Dinamo să revină, va fi o finală deschisă cu Sepsi. Nu știu ce va fi pe viitor, eu am dat tot ce am mai bun pe teren”, a spus Cristi Dumitru, după meciul cu Dinamo.

Dinamoviștii în lacrimi după meci

Jucătorii lui Mihalcea nu s-au regăsit în această seară. După meci, fotbaliștii au cedat. Au ieșit de pe teren în lacrimi. Cel mai afectat a fost Ricardo Grigore.

”Mă simt ultimul om. Acum, în momentul ăsta, îmi vine să mă las. Nu mai am cuvinte, credeți-mă. Am crescut la clubul ăsta… Mereu am zis, la Dinamo, că vom face ceva în sezonul viitor. Apoi sezonul viitor. Și nu s-a întâmplat nimic. De trei ani același lucru. Trebuie să strângem rândurile, dar nu se mai poate. Nu ne trezim din coșmarul ăsta urât. Nu putem să dăm gol, să facem jocul de la antrenamente, unde avem răutate, posesie, atitudine”, a declarat Grigore, la Digi Sport.

Loading...